Kucoin ICON Quiz Answers: Learn & Earn | Share $15000 ICX

Kucoin ICON Quiz Answers

KuCoin ICON Quiz Answers – Participate in Kucoin learn and earn ICON quiz and stand a chance to win a share from a total prize pool of $15,000 ICX tokens.

Teaming up with ICON, Kucoin is giving away $15,000 in ICX For Its users. Kucoin users who complete all the gleam tasks will win an equal share of the prize pool!

To participate in this campaign, you must have an account on Kucoin. If you don’t have then create one from the below-given registration link and complete your KYC verification.

During the campaign period, users who complete the Gleam tasks on Twitter will be eligible to evenly share $15,000 in ICX.

You will generally find the Kucoin learn and earn ICON quiz answers in this post. The campaign will run from 23rd June 2022, 14:00 to 30th June 2022, 14:00 (UTC).

How To Participate In Kucoin Learn & Earn Quiz?

1) Tap on the link given below and signup/login to your Kucoin account.

2) Now visit here and complete all the Gleam tasks on Twitter.

3) Submit all the quiz answers along with your Kucoin Exchange UID.

4) Users who complete the tasks will be eligible to evenly share $15,000 in ICX.

5) Activity period: from 23rd June 2022, 14:00 to 30th June 2022, 14:00 (UTC).

Kucoin Learn & Earn ICON Quiz Answers

NOTE – Do your research and recheck the answers before submitting it. These answers are for reference purposes only.

Q1) ICON’s main focus is on which of the following? 

Answer: Interoperability

Q2) Which is the official non-custodial wallet of the ICON ecosystem?

Answer: Hana

Q3) What is the minimum ICX you need for transactions?

Answer: 0.5 ICX

Q4) What is ICON’s interoperability product called?

Answer: BTP

Q5) What is BTP (Blockchain Transmission Protocol)?

Answer: All of the above

Q6) How is BTP different compared to other bridging solutions?

Answer: All of the above

Q7) What is arbitrary call service?

Answer: All of the above

Q8) When making token transfers from one chain to another, BTP [ ] the tokens on the destination chain, reducing the risk of users losing their funds through an attack on the bridge.

Answer: Burns