Kucoin CFX Quiz Answers: Learn & Earn 100 CFX Worth $18

Kucoin Conflux Quiz Answers

Kucoin Conflux Quiz Answers: Participate in Kucoin learn and earn conflux network & ecosystem quiz and get a chance to win 100 CFX tokens worth $18 for free.

To participate in this campaign, you must have an account on Kucoin. If you don’t have then create one from the below given registration link and complete your KYC verification.

During the campaign period, users who complete the tasks of answering all the quiz questions correctly and adding the CFX/USDT trading pairs to their favorites list will be eligible.

KuCoin will randomly choose 600 lucky users from the above-qualified users and each will receive 100 CFX tokens worth approximately 18 USDT.

In this post, you will generally find the Kucoin learn and earn conflux network quiz answers. Activity period: 18th April 2022, 10:00:00 to 25th April 2022 10:00:00 (UTC).

How To Participate In Kucoin Learn & Earn Quiz?

1) Tap on the link given below and signup/login to your Kucoin account.

2) Must complete your KYC verification which is mandatory to get rewards.

3) Now visit here and register yourself for the Kucoin trade & learn campaign.

4) After registration, take the quiz here and submit your Kucoin UID & answers.

5) Now add the CFX/USDT trading pairs to your favorites list.

6) 600 lucky users will be randomly selected to receive 100 CFX each worth $18.

7) Activity period: 18th April 2022, 10:00:00 to 25th April 2022 10:00:00 (UTC).

Kucoin Conflux Quiz Answers

Do your research & recheck the answers before submitting, these answers are just for reference purpose only.

Q1) What is our Consensus Model?

Answer: Hybrid PoW + PoS

Q2) Which of the following description is NOT true for Conflux eSpace? 

Answer: Token standard for Conflux eSpace is ERC

Q3) Conflux Network’s PoS staking ___ .

Answer: is only open for selected members to run a PoS node

Q4) How many Conflux Network’s pre-mine CFX are left as ecosystem incentives?

Answer: 2.4B

Q5) Which dApp supports the cross-chain of USDT from other chains to Conflux eSpace?

Answer: All of above

Q6) Which dApp supports the cross-chain of CFX from Conflux Core space to Conflux eSpace?

Answer: Cross Space

Q7) Which CIP introduces Conflux eSpace?

Answer: CIP-90

Q8) What could potentially threaten Conflux Network security in terms of the PoS side chain? 

Answer: A group with more than 67% of the Stake