Kucoin (Bosagora) BOA Quiz Answers: Learn & Earn BOA Token

Kucoin (Bosagora) BOA Quiz Answers

Kucoin (Bosagora) BOA Quiz Answers: Learn and Earn 20 BOA Token worth 6 USDT from the Learn and Earn BOA campaign.

To celebrate BOA being listed on KuCoin Metaverse and the upcoming ‘Global ESG MetaCity Summit 2021’ on December 7, they will be launching a campaign together with the BOSAGORA project.

Qualified KuCoin users will get rewards from a pool of 10 Oculus Quest 2 and 200,000 BOA.

The campaign will run from 23rd November 2021 and will end on 27th November 2021.

To play the Kucoin quiz, log in or sign up on Kucoin, the link is given below. Don’t forget to add the referral code given below.

Kucoin Referral Code: rJ2JLX9

You can find Kucoin BOA quiz link on our telegram channel. Scroll down to see the Kucoin Learn & Earn Quiz answers.

Kucoin Learn & Earn BOA Quiz Answers

Q1) What does BOSAGORA name their Metaverse as?

Answer: MetaCity

Q2) What technology does BOSAGORA use to establish their Metaverse-specific blockchain platform?

Answer: MetaChain

Q3) How many rewards can be taken from the node operation in the first year? 

Answer: 37.8%

Q4) What is the name of the deliberation and decision-making solution?

Answer: Votera

Q5) Which three fields can be contributed by MetaCity?

Answer: Environment, Society, and Governance

Q6) When the Global ESG MetaCity Summit 2021 will be held? 

Answer: 7th December / 2021 14:00 – 17:00 / Metaverse platform

Q7) Who will be as a special guest speaker in the Global ESG MetaCity Summit 2021?

Answer: Don Tapscott

Q8) What is the topic that the special guest speaker will share on 7th Dec 2021?

Answer: The Metaverse: How Blockchain is Enabling the Next Era of Collaboration, Commerce and Citizenship

Other Learn & Earn Quiz