Kucoin Biswap Quiz Answers: Learn & Earn $10 BSW Tokens

Kucoin Biswap Quiz Answers

Kucoin Biswap Quiz Answers: Participate in Kucoin learn and earn Biswap quiz and get a chance to win a share of a BSW prize pool worth $10,000!

To participate in this campaign, you must have an account on Kucoin. If you don’t have then create one from the below given registration link and complete your KYC verification.

During the campaign period, users who complete the tasks of answering all the quiz questions correctly and adding the BSW/USDT trading pairs to their favorites list will be eligible.

The first 1000 lucky users from all the qualified users will be selected and each will receive $10 worth BSW tokens from a prize pool of $10,000.

In this post, you will generally find the Kucoin learn and earn Biswap quiz answers. The campaign will run from 10:00 on May 9, 2022 to 10:00 on May 16, 2022 (UTC).

How To Participate In Kucoin Learn & Earn Quiz?

1) Tap on the link given below and signup/login to your Kucoin account.

2) Complete the Quiz with all the correct answers.

3) Add the BSW/USDT trading pair to your Kucoin account favorites list.

4) The first 1,000 users who submit the quiz with correct answers will share $10,000 in BSW.

5) Activity period: 9th May 2022, 10:00 to 16th May 2022, 10:00 (UTC).

Kucoin Learn & Earn Biswap Quiz Answers

Do your research & recheck the answers before submitting, these answers are just for reference purpose only.

Q1) What is the trade fee on Biswap?

Answer: 0.1%

Q2) What is the percentage of fee return you can expect on Biswap?

Answer: Up to 70%

Q3) What is the max supply of BSW?

Answer: 700 Million

Q4) What is the current BSW emission rate per block?

Answer: 16 BSW

Q5) What is the maximum swap referral reward on Biswap?

Answer: 15%

Q6) Which NFTs can be staked in Biswap NFT staking pool?

Answer: Robbie’s NFTs

Q7) Which tokens are distributed in the NFT staking pool on Biswap?

Answer: BSW, WBNB, USDT

Q8) What is the trade fee on Biswap NFT Marketplace?

Answer: 0.1%

Q9) How is the trade fee on Biswap NFT Marketplace distributed?

Answer: Distributed equally between buyers and sellers in the form Robi boosts 

Q10) Under what Blockchain Security company was Biswap audited by?

Answer: Certik