Kucoin x Bifrost Quiz Answers: Learn & Earn $5 Worth BFC

Kucoin Bifrost Quiz Answers

Kucoin x Bifrost Quiz Answers: Participate in Kucoin learn and earn Bifrost quiz and win assured $5 worth of BFC tokens from a total prize pool of 140,000 BFC, approximately $10,000.

To celebrate Bifrost (BFC) being listed on KuCoin, a campaign has been launched to give a reward pool of 420,000 BFC to qualified Kucoin lean & earn participants.

To participate in this campaign, you must have an account on Kucoin. If you don’t have then create one from the below given registration link and complete your KYC verification.

During the campaign period, users who complete the tasks of answering all the quiz questions correctly and follow some social tasks will be eligible for assured $5 BFC coins.

The first 500 qualified users who submit the quiz with all correct answers will evenly share 40,000 BFC. Each user can win 80 BFC approx. $5 on a first come, first served basis.

You will generally find the Kucoin learn and earn Bifrost quiz answers in this post. The campaign will run from 30th May 2022, 10:00 to 6th June 2022, 10:00 (UTC).

How To Participate In Kucoin Learn & Earn Quiz?

1) Tap on the link given below and signup/login to your Kucoin account.

2) Follow the official BFC Twitter account page.

3) Submit the Quiz answers along with your Kucoin UID.

4) Activity period: from 30th May 2022, 10:00 to 6th June 2022, 10:00 (UTC).

5) You can also complete a trading amount of 250 BFC or more to be eligible for prize pool 3.

All qualified users can enjoy the following three prize pools :

Pool 1: The first 500 qualified users will equally share 40,000 BFC. Each user will get 80 BFC!

Pool 2: Other qualified users, other than the winners of Pool 1, will equally share 40,000 BFC!

Pool 3: All the qualified users who have a trading amount of 250 BFC or more will equally share 60,000 BFC!

* Pool 3 is available for winners of Pool 1 and Pool 2.

Kucoin Learn & Earn Bifrost Quiz Answers

Recheck the answers before submitting the quiz, these answers are just for the reference purpose only

Q1) What is the first DeFi service that BIFROST created?

Answer: BiFi

Q2) In 2021, BIFROST launched an automated leverage trading platform that allows users to open yield farming and margin trading positions in a few clicks. What is the name of this product?

Answer: BiFi X

Q3) What is the name of the product that is designed to be the most flexible automated DeFi aggregator built for end-users to easily use multiple blockchain services?

Answer: ChainRunner Q

Q4) What is the name of NFT collectibles that represents citizenship in BIFROST CITY?

Answer: Bitizn

Q5) What is the name of a decentralized multichain wallet that allows users to send, receive, and store a wide range of assets scattered across different blockchains in one place?

Answer: Biport

Q6) What is the APR for BIFROST(BFC) Network staking?

Answer: 20%

Q7) What technology is used in BiFi X to complete both loans and repayments in one transaction, allowing leverage without limiting equity capital?

Answer: FlashLoan

Q8) Which animal does Owly represent?

Answer: Owl