Kucoin Aurigami Quiz Answers: Learn & Earn $2 PLY Tokens

Kucoin Aurigami Quiz Answers

Kucoin Aurigami Quiz Answers: Participate in Kucoin learn and earn Aurigami quiz and get a chance to win a share of a PLY prize pool worth $10,000!

To participate in this campaign, you must have an account on Kucoin. If you don’t have then create one from the below given registration link and complete your KYC verification.

During the campaign period, users who complete the tasks of answering all the quiz questions correctly and adding the PLY/USDT trading pairs to their favorites list will be eligible.

KuCoin will randomly choose 5000 lucky users from the above-qualified users and each will receive $2 PLY tokens from a prize pool of $10,000.

In this post, you will generally find the Kucoin learn and earn Aurigami quiz answers. Activity period: from 5th May 2022, 12:00 to 12th May 2022, 12:00 (UTC).

How To Participate In Kucoin Learn & Earn Quiz?

1) Tap on the link given below and signup/login to your Kucoin account.

2) Follow Aurigami on Twitter.

3) Join Aurigami Discord or Telegram Group.

4) Complete the Quiz with all the correct answers.

5) Add the PLY/USDT trading pair to your Kucoin account favorites list.

6) The first 5,000 users who submit the quiz with correct answers will share $10,000 in PLY.

7) Activity period: 5th May 2022, 12:00 to 12th May 2022, 12:00 (UTC).

Kucoin Aurigami Quiz Answers

Do your research & recheck the answers before submitting, these answers are just for reference purpose only.

Q1) What’s Aurigami token use case?

Answer: All of the above

Q2) What is the ticker symbol for Aurigami’s native token?

Answer: PLY 

Q3) On Aurigami, idle assets can be turned into interest-bearing – What is the token called?

Answer: auTokens

Q4) On which tab can you see the amount of PLY rewards accrued?

Answer: Rewards

Q5) What is the total supply of Aurigami’s native token?

Answer: 10,000,000,000

Q6)  Who are Aurigami’s mascots?

Answer: Capy & Auri-chan

Q7) Which asset is listed on Aurigami?

Answer: All of the above

Q8) Which asset can be used as collateral on Aurigami?

Answer: STNEAR

Q9) What are Aurigami’s upcoming features?

Answer: All of the above