• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:3 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 9th December 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 9th December 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 8th December which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers Today: 9th December 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) For which of the following, the term “Paper Gold” is used?

Answer: Special Drawing Rights

Q2) Which form did King Arjuna adopt during the Agyatavasa period of Pandavas in Mahabharata?

Answer: Brihannala

Q3) In the context of the Sangam Age, which among the following was the ruling class in society?

Answer: Arasar

Q4) Which is Turkey’s second-largest lake that has entirely receded this year due to climate change?

Answer: Lake Tuz

Q5) A Thousand Trees’ is a single by which Welsh rock band?

Answer: Stereophonics

Q6) Where does coffee originate from?

Answer: Ethiopian plateau

Q7) Which animal can change its body color?

Answer: Chameleon

Also, play the Dainik Bhaskar app quiz and Flipkart video quiz every day and earn cash every day.

– For Dainik Bhaskar app quiz answers: Click Here

– For Flipkart app all video quiz answers: Click Here

Q8) Lady Doctors: The Untold Stories of India’s First Women in Medicine’ is written by which writer?

Answer: Kavitha Rao

Q9) Which of the following gives us route planning for travelling by foot, car, bicycle and air?

Answer: Maps

Q10) Which country won the Kabaddi World Cup 2020?

Answer: Pakistan