• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:3 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 8th December 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 8th December 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 8th December which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers Today: 8th December 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) Which is the hardest naturally occurring substance?

Answer: Diamond

Q2) According to Hindu mythology, who is the daughter of King Himavan?

Answer: Goddess Parvati

Q3) Which tree’s leaves are the symbol of the National Trust?

Answer: Oak Tree

Q4) International Finance Corporation (IFC) is part of which of the following?

Answer: World Bank

Q5) Actor Rajkumar Rao did a 3 sec role in which movie?

Answer: Rann

Q6) In which state was India’s largest aromatic garden, with over 140 fragrant plant species inaugurated recently?

Answer: Uttarakhand

Q7) Which of the following authors wrote Navasahasanka charita?

Answer: Padmagupta

Also, play the Dainik Bhaskar app quiz and Flipkart video quiz every day and earn cash every day.

– For Dainik Bhaskar app quiz answers: Click Here

– For Flipkart app all video quiz answers: Click Here

Q8) Which of the following is not a source of Vitamin A?

Answer: Cantaloupe

Q9) Which greek ruler sent Megasthenes to the court of Chandragupta Maurya?

Answer: Seleucus I

Q10) In which country did chess first originate?

Answer: India