• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:4 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 7th December 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 7th December 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 7th December which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers Today: 7th December 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) What is the scientific study of plant life known as?

Answer: Botany

Q2) To whom did Sanjay narrate the action of Kurukshetra lived during the battle?

Answer: Dhritarashtra

Q3) Which is the lightest planet in our solar system?

Answer: Saturn

Q4) Which of the following is the richest source of Vitamin C?

Answer: Cantaloupe

Q5) Who among the following was the propounder of the Madhyamika Philosophy?

Answer: Nagarjuna

Q6) ‘The 7 Sins of Being a Mother’ book is written by whom?

Answer: Tahira Kashyap Khurana

Q7) Due to the worldwide Great Depression, the ‘New Deal’ was declared by?

Answer: Franklin D. Roosevelt

Also, play the Dainik Bhaskar app quiz and Flipkart video quiz every day and earn cash every day.

– For Dainik Bhaskar app quiz answers: Click Here

– For Flipkart app all video quiz answers: Click Here

Q8) Which of the following duo is known for screenwriting in Hindi Films?

Answer: Salim Khan – Javed Akhtar

Q9) Which country is India’s main rival in tea export?

Answer: Sri Lanka

Q10) Who is often considered to be one of the greatest badminton men’s single players of all time with 5 world champion and 2 Olympic champion titles?

Answer: Lin Dan