• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:3 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 6th December 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 6th December 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 6th December which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers Today: 6th December 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) When was the first pineapple found?

Answer: 1493

Q2) Bearded Dragons are originally from which country?

Answer: Australia

Q3) Who is known as the ‘Father of Tamil literature’?

Answer: Agastya

Q4) Who wrote ‘Nathuram Godse: The True Story of Gandhi’s Assassin’?

Answer: Journalist Dhaval Kulkarni

Q5) On the banks of the Sarayu river, which kingdom was located?

Answer: Ayodhya

Q6) Which bank has partnered with IIM Bangalore to provide funding for identified startups?

Answer: Indian Bank

Q7) What is the hybrid variety of mango developed from the cross of Neelum and Alphonso called?

Answer: Ratna

Also, play the Dainik Bhaskar app quiz and Flipkart video quiz every day and earn cash every day.

– For Dainik Bhaskar app quiz answers: Click Here

– For Flipkart app all video quiz answers: Click Here

Q8) Which singer sang music composer S D Burman’s last composed song “Badi Sooni Sooni Hai” for the film ‘Mili’?

Answer: Kishore Kumar

Q9) Which of the following is biodegradable?

Answer: Kitchen Waste

Q10) What is the name of the international badminton tournaments for men’s team competition?

Answer: Thomas Cup