• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:3 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 3rd December 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 3rd December 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 3rd December which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers Today: 3rd December 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) Who has written the ‘Monk in a Merc’ book?

Answer: Dr. Ashok Panagariya

Q2) Energy captured from the sun’s rays is called as?

Answer: Solar Power

Q3) India’s 1st Forest Healing center opened in which state?

Answer: Uttarakhand

Q4) What do we call the area where a game of ice hockey is played?

Answer: Ice Rink

Q5) In January 2021, which among the following was formally declared as the 34th district of the Indian state of Assam, carved out of Barpeta district?

Answer: Bajali

Q6) The term ‘Micro Economics’ and ‘Macro Economics’ was coined by?

Answer: Ragnar Frisch

Q7) Who has given his voice to the anthem on India’s Covid 19 vaccination that was released recently?

Answer: Kailash Kher

Also, play the Dainik Bhaskar app quiz and Flipkart video quiz every day and earn cash every day.

– For Dainik Bhaskar app quiz answers: Click Here

– For Flipkart app all video quiz answers: Click Here

Q8) In which vahana Lord Rama returned to Ayodhya from Lanka?

Answer: Pusphak Vimaman

Q9) The word jungle originates from a which language?

Answer: Sanskrit

Q10) Love Apple is another name of what?

Answer: Tomato