• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:3 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 30 November 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 30 November 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 30 November which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers: 30 November 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) Earlier this year, indian government approved the PM Health Protection Fund under which section of Finance Act, 2007?

Answer: 136-B

Q2) The rules for modern badminton were developed in which country during the 19th century?c

Answer: Britain

Q3) Which of the following is the best example of capital intensive industry in India?

Answer: Steel Industry

Q4) The late former President of India, A.P.J.Abdul Kalam was a well-known

Answer: Space Scientist

Q5) Which Indian state ranked first in the State Energy Efficiency Index 2020, released by the Union Ministry of Power?

Answer: Karnataka

Q6) The ‘Arthashastra’ is a treatise book on which one of the following?

Answer: Political Philosophy

Q7) World’s first oil paintings were found in which of the following countries?

Answer: Afghanistan

Also, play the Dainik Bhaskar app quiz and Flipkart video quiz every day and earn cash every day.

– For Dainik Bhaskar app quiz answers: Click Here

– For Flipkart video quiz answers: Click Here

Q8) World’s first oil paintings were found in which of the following countries?

Answer: Cherry Blossom Tree

Q9) The leaf of what tree adorns the Canadian flag?

Answer: Maple Tree

Q10) Who is known as ‘Lord of Architect’?

Answer: Lord Vishwakarma