• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:4 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 2nd December 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 2nd December 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 2nd December which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers Today: 2nd December 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) The cabin in which pilots of a plane sit is called as?

Answer: Cockpit

Q2) What is ‘Ghee’?

Answer: A type of clarified butter

Q3) India’s biggest Kidney Dialysis Hospital has been inaugurated at which place in Delhi?

Answer: Balasahib Gurudwara

Q4) In which city is the headquarters of the International Ice Hockey Federation based?

Answer: Zurich, Switzerland

Q5) Which probe of NASA orbiting Jupiter has found that the planet’s Great Red Spot is deeper than scientists had previously thought?

Answer: Juno

Q6) In which type of economy, all productive resources are owned and controlled by the government?

Answer: Socialist

Also, play the Dainik Bhaskar app quiz and Flipkart video quiz every day and earn cash every day.

– For Dainik Bhaskar app quiz answers: Click Here

– For Flipkart app all video quiz answers: Click Here

Q7) Who amongst the following is the author of the book ‘Katha Kaho Urvashi’?

Answer: Dalip Kaur Tiwana

Q8) Which one is the unique weapon of Lord Shri Krishna?

Answer: Sudarshana Chakra

Q9) What is a dish that has rice and coconut as the main ingredients?

Answer: Coconut Rice

Q10) Among the following, which food contains Vitamin D?

Answer: All of the above