• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:3 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 29 November 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 29 November 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 29 November which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers: 29 November 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) Who is the writer of the book ‘All Time Favorites for Children’?

Answer: Ruskin Bond

Q2) Which of these is not in the New Delhi?

Answer: Hawa Mahal

Q3) Who was the original mother of Karna?

Answer: Kunti

Q4) Which of the following movie is not related to Irrfan Khan?

Answer: Henna

Q5) In India, ‘Garima Savings Account’ for women has been launched by whom?

Answer: Ujjivan SFB

Q6) The scientific study of landforms, their processes, form and sediments at the surface of the earth is known as?

Answer: Geomorphology

Q7) What is the national game of Japan?

Answer: Sumo

Q8) In which country ‘Bhoodan Grove’ was planted by Sarvodaya workers in 1960?

Answer: Israel

Q9) Where is the headquarters of Samsung located?

Answer: South Korea

Q10) Who was the first human being to step on Moon’s surface?

Answer: Neil Armstrong