• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:3 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 26 November 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 26 November 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 26 November which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers: 26 November 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) Which Brazilian footballer played in the Indian Football League 2002?

Answer: Jose Ramirez Barreto

Q2) The ‘Scorched earth’ policy in Java was followed by whom?

Answer: Dutch

Q3) Any lost or abandoned fishing gear that continues to trap and kill marine life is known as?

Answer: Ghost Fishing

Q4) Who is the author of the famous statement, “That Government is the best which governs least”?

Answer: Henry David Thoreau

Q5) In which year did the Chernoby, Nuclear accident take place?

Answer: 1986

Q6) National Stock Exchange (NSE) has acquired a percentage equity stake in the Indian Gas Exchange (IGX).

Answer: 26%

Q7) Which of the following actor has won the lifetime achievement award at the 2018 ‘Political and Public Life Awards’ in UK?

Answer: Shatrugan Sinha

Q8) A biological process by which an animal physically develops after birth or hatching is known as?

Answer: Metamorphosis

Q9) Who is the first Indian woman in the world to swim across the seven important seas?

Answer: Bula Chaudhary

Q10) The Gayatri Mantra is in which of the following Vedas?

Answer: Rig Veda