• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:3 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 25 November 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 25 November 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 25 November which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers: 25 November 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) Who were the colonial power in Indonesia?

Answer: Dutch

Q2) Which one of the following is used as a food preservative?

Answer: Sodium Benzoate

Q3) Which of the following is the folk dance of Meghalaya?

Answer: Laho

Q4) In September 1977, Brazilian football player Pele came to India with which club to play against Mohun Bagan?

Answer: New York Cosmos

Q5) The Strait of Gibraltar connects the Atlantic Ocean to which sea?

Answer: Mediterranean Sea

Q6) Which king started the organization of the Kumbh fair at Allahabad?

Answer: Harshavardhana

Q7) The Lord of the Dance ‘Nataraja’, is a depiction of which god?

Answer: Lord Shiva

Q8) Which city is famous for ‘Pav Bhaji’ & ‘Vada Pav’?

Answer: Mumbai

Q9) In India, pearl millet is also known as?

Answer: Bajra

Q10) Joint military exercise DUSTLIK II was organized in Uttarakhand between which two countries?

Answer: India-Uzbekistan