• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:3 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 24 November 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 24 November 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 24 November which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers: 24 November 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) What is Mitochondria is also known as?

Answer: Power House Of a Cell

Q2) What sport did the Iroquois Indians invent?

Answer: Lacrosse

Q3) Which Bollywood personality has been honored with the ‘Swara Mauli award’?

Answer: Lata Mangeshkar

Q4) Which is the oldest football competition in India?

Answer: Durand Cup

Q5) What is a farfalle?

Answer: Pasta

Q6) How many segments are usually inside most oranges?

Answer: 10

Q7) Who is the first citizen of India?

Answer: The President

Q8) Ambika was the mother of which of the following king?

Answer: Dhritarashtra

Q9) Which state will introduce the Gender Budget Concept in India in its annual Budget for FY 2021-22?

Answer: Andhra Pradesh

Q10) On which day is the ‘World Lion Day’ celebrated to mobilize support for Lion’s protection and conservation?

Answer: 10th August