• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:3 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 23 November 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 23 November 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 23 November which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers: 23 November 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) In which year did All India Football Federation get FIFA affiliation?

Answer: 1948

Q2) Which is the first BRICS country to join High Ambition Coalition for Nature and People?

Answer: India

Q3) What are mammals covered with?

Answer: Hair of Fur

Q4) Who assumed the form of a golden deer to help Ravana in kidnapping Goddess Sita?

Answer: Maricha

Q5) M.K. Vellodi was appointed as the Chief Minister for the state of Hyderabad in which year?

Answer: 1950

Q6) What is the name of Indradev’s elephant?

Answer: Airavata

Q7) The mountain peak Kedarkantha is situated in which state?

Answer: Uttarakhand

Q8) Which of these monuments will you find in Mumbai?

Answer: Gateway of India

Q9) ‘INS Karanj’ is third in the series of six Scorpene-class diesel-electric submarines, being built by which company?

Answer: Mazagon Dock Shipbuilders Ltd.

Q10) Which of the following movies became the first Bollywood film ever to release in Saudi Arabia?

Answer: Gold