• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:3 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 22 November 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 22 November 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 22 November which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers: 22 November 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) Brine pools in the ocean have an unusually high level of what?

Answer: Salt

Q2) A Janapadin was the ___ of Janapada

Answer: Ruler

Q3) Which one of the following is a hereditary disease?

Answer: Haemophilia

Q4) Who among the following were a community of skilled wood cutters and shifting cultivators?

Answer: Kalangs

Q5) Which of the following author has written the book ‘India of our Dreams’?

Answer: M.V.Kamath

Q6) For which Indian club did Bhaichung Bhutia play in 2002?

Answer: Mohun Bagan

Q7) ‘Living Well with Kidney Disease’ was the theme of which day in 2021?

Answer: World Kidney Day

Q8) Among the following, what is protein considered as?

Answer: Bodybuilder

Q9) In the epic Ramayana, with which weapon did Lord Rama finally kill Ravana?

Answer: Brahmastra

Q10) Which of the following actor has been honored with the ‘Godavari Gaurav’ award?

Answer: Amol Palekar