• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:3 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 1st December 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 1st December 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 1st December which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers Today: 1st December 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) In 2018, which famous personality was appointed as the official brand ambassador of Sikkim?

Answer: A R Rahman

Q2) Which of the following Indian cricketer was awarded with the honorary life membership by the Marylebone Cricket Club (MCC) on 19 October 2021 along with Harbhajan Singh?

Answer: Javagal Srinath

Q3) Which of the following is the oldest Smriti?

Answer: Manu Smriti

Q4) Which of the following is the oldest stone structure in India?

Answer: The Great Stupa Of Sanchi

Q5) The Earth is a ___

Answer: Planet

Q6) Which term is used when a player violates the rules in Badminton?

Answer: Fault

Q7) Which scripture was called his ‘Mother’ by Gandhiji?

Answer: Bhagwat Geeta

Q8) The Worldwide Great Depression happened in which year?

Answer: 1929

Also, play the Dainik Bhaskar app quiz and Flipkart video quiz every day and earn cash every day.

– For Dainik Bhaskar app quiz answers: Click Here

– For Flipkart video quiz answers: Click Here

Q9) What tree is particularly associated with Buddha?

Answer: Bodhi Tree

Q10) Which of the following state is the ‘Partner State’ in this year’s India International Trade Fair (IITF)?

Answer: Bihar