• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:3 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 17th December 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 17th December 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 17th December which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers Today: 17th December 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) Which country won the prestigious badminton title ‘Thomas Cup Men 2021′?

Answer: Indonesia

Q2) Dialysis is used to perform the function of what?

Answer: Kidney

Q3) What is the name of the TV serial in which actor Shahrukh Khan made his television debut?

Answer: Fauji

Q4) Taimur is the name of the son of which popular Bollywood couple?

Answer: Saif – Kareena

Q5) Lectin protein is found in which of the following?

Answer: Peanuts

Q6) In 1983, who became the first Indian woman footballer to win an Arjuna Award?

Answer: Shanti Mullick

Q7) Which is the largest butterfly in the UK?

Answer: Swallowtail

Also, play the Dainik Bhaskar app quiz and Flipkart video quiz every day and earn cash every day.

– For Dainik Bhaskar app quiz answers: Click Here

– For Flipkart app all video quiz answers: Click Here

Q8) Kanchipuram is known as what?

Answer: City of thousand temples

Q9) Which of the following book was written by Graham Greene?

Answer: The power and the Glory

Q10) The minister of the Gahadvala King Govindachandra and author of Kalpadruma was ____?

Answer: Lakshmidhara