• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:4 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 16th December 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 16th December 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 15th December which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers Today: 16th December 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) Who has been appointed as the Chief Executive Officer (CEO) of the Target Olympic Podium Scheme?

Answer: Commodore P.K. Garg

Q2) In which of the following film Amitabh Bachchan shared the screen space with his son Abhishek Bachchan and daughter-in-law Aishwariya Rai Bachchan?

Answer: Bunty and Babli

Q3) Which is the loudest insect in the world?

Answer: Cicada

Q4) Actor Akshay Kumar worked at which place among the following before entering the film industry?

Answer: Restaurant

Q5) Approximately how many cups of tea are drunk in the UK every day?

Answer: 100 Million

Q6) Who was the first captain of independent India’s Olympic Football team?

Answer: Dr. Talimeren Ao

Also, play the Dainik Bhaskar app quiz and Flipkart video quiz every day and earn cash every day.

– For Dainik Bhaskar app quiz answers: Click Here

– For Flipkart app all video quiz answers: Click Here

Q7) What is the growing of two or more crops simultaneously on the same field in a definite pattern known as?

Answer: Intercropping

Q8) How often the agricultural census in India is conducted?

Answer: Every 5 years

Q9) Who was the founder of the Nanda dynasty?

Answer: Mahapadma Nanda

Q10) Tirutakkatevar has written which of the following book?

Answer: Jivaka Chintamani