• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:3 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 15th December 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 15th December 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 15th December which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers Today: 15th December 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) Who wrote the book ‘India Wins Freedom’?

Answer: Maulana Abdul Kalam Azad

Q2) The World Bank has suspended aid to which country following a recent military coup?

Answer: Sudan

Q3) In which of the following film Aditya Narayan acted a child artist?

Answer: Pardes

Q4) Which country is ‘Kaiserschmarrn’ from?

Answer: Austria

Q5) Ranbir Kapoor’s film Saawariya was directed by whom?

Answer: Sanjay Leela Bhansali

Q6) Which insect was the first living creature to be sent into space?

Answer: Fruit Fly

Also, play the Dainik Bhaskar app quiz and Flipkart video quiz every day and earn cash every day.

– For Dainik Bhaskar app quiz answers: Click Here

– For Flipkart app all video quiz answers: Click Here

Q7) In which year did tennis originally become an Olympic sport?

Answer: 1896

Q8) Which sector is the backbone of the Indian economy?

Answer: Agriculture

Q9) What is the cultivation of crops with an annual rainfall is less than 750mm called?

Answer: Dry Farming

Q10) Who were the immediate successors of the Mauryas in Magadha?

Answer: The Shunga Dynasty