• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:4 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 14th December 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 14th December 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 13th December which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers Today: 14th December 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) Which of the following movie has Govinda and Sanjay Dutt in the lead role?

Answer: Haseena Maan Jayegi

Q2) Which Indian footballer was the first to join a team in America’s Major League Soccer, signing for the Kansas City Chiefs in 2010?

Answer: Sunil Chhetri

Q3) Chicken Tikka Masala was invented in which of the following country?

Answer: Scotland

Q4) Who has been newly appointed as the Chairperson of National Company Law Appellate Tribunal (NCLAT)?

Answer: Ashok Bhushan

Q5) Which beetle is the strongest insect on the planet earth?

Answer: Horned Dung Beetle

Q6) What is the home country of the professional tennis player Roger Federer?

Answer: Switzerland

Also, play the Dainik Bhaskar app quiz and Flipkart video quiz every day and earn cash every day.

– For Dainik Bhaskar app quiz answers: Click Here

– For Flipkart app all video quiz answers: Click Here

Q7) Who announced the introduction of the National Food Security Act?

Answer: Pranab Mukherjee

Q8) What does water turn into when its heated?

Answer: Steam

Q9) Which of the following book is written by Dante?

Answer: The Divine Comedy

Q10) Which among the following is a place in Larkana district of Sindh province in Pakistan?

Answer: Mohenjo Daro