• Post category:KBC Quiz Answers
  • Reading time:4 mins read

KBC Offline Quiz Answers Today 13th December 2021

SonyLiv KBC Offline Quiz Answers Today 13th December 2021, Hindi KBC Offline Quiz Answers Today 13th December which remains live for 24×7.

Kaun Banega Crorepati KBC offline quiz season 13 answers are given below. Play the quiz and get a chance to win cash. You can play KBC offline quiz in either Hindi or English. 

How To Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore.

(Google Playstore से Sony LIV ऐप डाउनलोड करें)

2) Open the app and Sign-in to the app.

(ऐप खोलें और ऐप में साइन-इन करें)

3) Now Scroll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner.

(अब नीचे स्क्रॉल करें, आपको ‘केबीसी प्ले अलॉन्ग’ क्विज बैनर मिलेगा)

4) Click on it, Now you can change the language you want.

(उस पर क्लिक करें, अब आप अपनी मनचाही भाषा बदल सकते हैं)

5) Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it.

(फिर आपको ‘प्ले अलॉन्ग रेगुलर’ बटन मिलेगा, उस पर क्लिक करें)

6) Now click on the 24×7 Quiz Icon.

(अब 24×7 क्विज Icon पर क्लिक करें)

7) Play KBC Offline Quiz. Answers are given below.

(केबीसी ऑफलाइन क्विज खेलें। उत्तर नीचे दिए गए हैं)

KBC Offline Quiz Answers Today: 13th December 2021

KBC Offline Quiz Answers Today Hindi Sonyliv

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) Which among the following state is the origin of the sweet dish ‘Basundi’?

Answer: Gujarat

Q2) Who has been appointed as the Chairman of the newly constituted development finance institution National Bank for Financing Infrastructure and Development (NaBFID)?

Answer: K V Kamath

Q3) The surplus earned by a factor other than land in the short period is referred to as?

Answer: Quasi Rent

Q4) The form of farming in which farmers focus on growing enough food to feed themselves and other family members is known as?

Answer:  Subsistence Farming

Q5) Which of the following singer has also been a television host and an actor?

Answer: Sonu Nigam

Q6) On average, for how many days does a bumblebee live?

Answer: 28 days

Q7) Which is the most powerful piece on a chessboard?

Answer: Queen

Also, play the Dainik Bhaskar app quiz and Flipkart video quiz every day and earn cash every day.

– For Dainik Bhaskar app quiz answers: Click Here

– For Flipkart app all video quiz answers: Click Here

Q8) Early blight is a disease of which vegetable that is caused by the fungus Alternaria solani?

Answer: Potato

Q9) Which of the following is not a fossil fuel?

Answer: Wood

Q10) Which of the following author wrote the novel ‘Godaan’?

Answer: Munshi Premchand