Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 16 July 2021

NOTE : Flipkart Quiz Answers are updated Everyday at 12 A.M

Paise Wali Paathshala Quiz Flipkart Answers Today, Prize Wali Paathshala Flipkart Answers, Flipkart Paathshala Today Answers, Flipkart Paathshala Answers.

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz is a general knowledge contest where users can answer a number of questions to win exciting prizes. You can earn free vouchers and super coins that can be used for shopping on the platform.

These prizes can be won every day, so you can give them a shot regularly to improve your chances of winning. The Flipkart Quiz starts every day at 12:00 AM and ends on the next day at 11:59 PM, meaning you can still participate in the contest.

How to play this Quiz contest?

Step 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to download the Flipkart App from Google Play Store.

Step 2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.

Step 3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.

Step 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz ” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.

Step 5: Now there you will be asked 3 questions in the Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.

Step 6: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

16 July 2021 Prize Wali Paathshala Quiz Answers

GAME OVER

15 July 2021 Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Who is the captain of the Indian men’s team in the ODI series against Sri Lanka in  July 2021?

Answer: Shikhar Dhawan

Q2:  Which actor has announced that they are directing a movie based on the emergency?

Answer:  Kangana Ranaut

Q3: Identify this name _ A_t?

Answer: MARUTI  [ M , R , U , I ]

14 July 2021 Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which olympian named this child Olympia, Lightning, and Thunder?

Answer:  Usain Bolt

Q2: A.R.Rahman has not given music in which of these movies?

Answer:  Dev D

Q3: Which are these historical events happen first?

Answer: Quit India Movement

13 July 2021 Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: In the movie Swades where does Shah Rukh Khan’s character work?

Answer: NASA

Q2: Which of these is banned in mainland China?

Answer:   All of the above

Q3:  Identify this dance form_ _L_SI

Answer:  Odissi

[12 July 2021] Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: The first newspaper printed in India was in which language?

Answer: English

Q2: Which of these people has also served as the Governor of RBI?

Answer:   Option 2 (Manmohan Singh)

Q3:  Which of these countries has the cow as its national animal?

Answer:  Nepal

[11th July 2021] Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which of these players gives his name to a type of run-out in cricket?

Answer: Vinoo Mankad

Q2: Which of these is not situated in Rajasthan?

Answer:  Chaturbhuj Temple

Q3:  In which year was Sholay released?

Answer: 1975

[10th July 2021] Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: The ozone layer in the atmosphere is made up of which element?

Answer: Oxygen

Q2: Which actor has played the real-life Indian Prime Minister onscreen?

Answer: Anupam Kher

Q3: Which Indian city hosted the Asian games twice?

Answer: New Delhi

Flipkart Quiz Answers Today:

[9th July 2021] Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which of these cities was built after independence of India?

Answer: Chandigarh

Q2: Which of these companies is not headquartered in Mumbai?

Answer: ITC

Q3: Which blood group is known as the ‘universal donor?

Answer: O -ve

[8th July 2021] Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q.1 identify this instrument _ _ _ _ eter

Answer: Oximeter

Q.2 Which of these women have never served as a chief minister of an Indian state?

Answer: Smriti Irani (option-4)

Q.3 Who narrates the events of the Kurukshetra war to the blind dhitrastra

Answer: Sanjay

[7th July 2021] Prize Wali Paathshala Quiz Answers

1) Which of these countries banned Twitter in June 2021 after a problematic tweet by its President?

Answer:  Nigeria

2) Which of these cricketers has hit a triple century in a test match?

Answer: (Option 1)

3) Identify this musical instrument _ _ NT_O_

Answer:  Santoor [ S , A , O , R ]

[6th July 2021] Prize Wali Paathshala Quiz Answers

1)Who does the Indian President submit their resignation to?

Answer: Vice President

2) which brand has not served as the main sponsor of the Indian cricket team?

Answer: Tata (Option C)

3)WTacos and Burritos are dishes from which country?

Answer: Mexico

[5th July 2021] Prize Wali Paathshala Quiz Answers

1) Which animal gets its name from an Indian language?

Answer: Cheetah

2) Which of these is not found in a pair in a human body?

Answer: Liver

3)Which of these forts appears in the Batman movie ‘The Dark Knight Rises’?

Answer: Mehrangarh

[4th July 2021] Prize Wali Paathshala Quiz Answers

1) Which Of These Actors Has Appeared In A Spiderman Movie?

Answer: Irfan Khan

2) Which Newspaper Launched #Cuttheshame Campaign To Raise Awareness About Periods?

Answer: The Times Of India

3) Identify This Town _ A _ A _ Asi?

Answer: Varanasi