Flipkart Funtastic Quiz Answers: New Video Quiz

New Flipkart Funtastic quiz answers updated today: Flipkart Havelles quiz answers. Earn free supercoins & free exclusive products from Funtastic quiz.

The Flipkart Funtastic quiz is a video-type quiz that features four categories and a total of 5 attempts for all the questions.

Currently, Flipkart features Havells, Oppo, Philips, Coocaa, Cricket, Current Affairs, Bollywood, and History categories with 5 questions for a chance to win Flipkart Supercoins.

Players need to make sure that each attempt is successful and if you fail to answer the question or miss it by chance, come back tomorrow and answer it again. 

Funtastic quiz is hosted by Manish Paul and features other actors from the Flipkart Video section.

In each category, users stand a chance to win Flipkart Supercoins and other exciting prizes.

Users can check the rewards for each day by tapping on the “Trophy” icon inside the quiz. 

How to play Flipkart Funtastic Quiz?

1) Download and install the Flipkart app on your smartphone. 

2) log in to your Flipkart account or create one using your mobile number/email ID. 

3) Now, from the app navigation, go to the Video section. 

4) Tap on the Funtastic Quiz banner to participate in the quiz. 

5) Answer all the questions in five attempts to be eligible for the prize. 

Flipkart Funtastic Quiz Answers

Flipkart Funtastic Quiz Answers Today

Flipkart Havells Quiz Answers:

Stage 1

(Note: Questions may be randomly asked)

Question 1) How many patent applications did Havells file for its Silencio mixer grinder?

Answer: 6

Question 2) What is the capacity of blending jar of Silencio mixer grinder?

Answer: 2.0 L

Question 3) What is the motor warranty of the Silencio mixer grinder?

Answer: 5 years

Question 4) Which of the following premium brands manufactures “Silencio mixer grinder”?

Answer: Havells

Question 5) What is the wattage of the Silencio mixer grinder?

Answer: 500W

Stage 2

(Note: Questions may be randomly asked)

Question 1) How many jars are there in Silencio MG?

Answer: 4 jars

Question 2) What are the key features of the steel jars of Silencio MG?

Answer: All of the above

Question 3) How much is the % reduction in perceptible noise offered by the HVDC technology of Silencio MG?

Answer: 50%

Question 4) What are pre-set modes in Silencio MG?

Answer: All of the above

Question 5) What features are offered by the Silencio MG control panel?

Answer: All of the above

Stage 3

(Note: Questions may be randomly asked)

Question 1) What is product warranty of Silencio Mixer Grinder ?

Answer: 2 years

Question 2) Which type of motor is there in Silencio Mixer Grinder?

Answer: HVDC

Question 3) How many motor protection in Silencio MG?

Answer: 3 

Question 4) What is tagline of Silencio Mixer Grinder?

Answer: All of above

Question 5) How many operative modes does Silencio Mixer Grinder have?

Answer: 2