Flipkart Funtastic Prestige Quiz Answers: New Video Quiz

Flipkart Funtastic Prestige Quiz Answers Today: New Flipkart video quiz. Earn free supercoins & free exclusive products from Funtastic quiz.

The Flipkart Funtastic Prestige quiz is a video-type quiz that features four categories and a total of 5 attempts for all the questions.

Currently, Flipkart features Prestige, Bajaj, MSI Gaming, Pigeon, Havells, Oppo, Philips, Coocaa, Cricket, Current Affairs, Bollywood, and History categories with 5 questions for a chance to win Flipkart Supercoins.

Players need to make sure that each attempt is successful and if you fail to answer the question or miss it by chance, come back tomorrow and answer it again. 

Funtastic quiz is hosted by Manish Paul and features other actors from the Flipkart Video section.

In each category, users stand a chance to win Flipkart Supercoins and other exciting prizes.

Users can check the rewards for each day by tapping on the “Trophy” icon inside the quiz. 

How to play Flipkart Funtastic Quiz?

1) Download and install the Flipkart app on your smartphone. 

2) log in to your Flipkart account or create one using your mobile number/email ID. 

3) Now, from the app navigation, go to the Video section. 

4) Tap on the Funtastic Quiz banner to participate in the quiz. 

5) Answer all the questions in five attempts to be eligible for the prize. 

Flipkart Funtastic Prestige Quiz Answers

Flipkart Funtastic Quiz Answers Today

Flipkart Funtastic Prestige Quiz Answers:

Stage-1 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) What can the Food Processing Jar of Prestige Atlas deluxe not do?

Answer: Fix your broken AC

Q2) “Complete the brand tagline: Jo Se Kare Pyaar, Woh Prestige Se Kaise Kare Inkaar!”

Answer: Apno

Q3) How many blades does Prestige Atlas Mixer Grinder have?

Answer: 7

Q4) How old is Prestige?

Answer: 63 years

Q5) As of 2021, Which was the product range launched by Prestige?

Answer: Pressure Cooker

Flipkart Funtastic Prestige Quiz Answers:

Stage-2 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) Where are Prestige mixer grinders manufactured?

Answer: India

Q2) What is the latest range by Prestige on Flipkart called?

Answer: Prestige Atlas

Q3) What all features does a Prestige Atlas Mixer Grinder have?

Answer: All of the above

Q4) Can a Prestige Sandwich Maker be used for toasting?

Answer: Yes

Q5) What is the only wet grinder with a digital timer?

Answer: PWG 09

Flipkart Funtastic Prestige Quiz Answers:

Stage-3 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) What can be made in a Prestige Hand Blender?

Answer: All of the above

Q2) What can be done in the Prestige Atlas Deluxe Mixer Grinder?

Answer: All of the above

Q3) Who is the brand ambassador of Prestige?

Answer: Vidya Balan

Q4) Which Jar can be used to knead atta in an Atlas deluxe mixer grinder?

Answer: Multi utility Jar

Q5) What is the color of Prestige’s logo?

Answer: Red

New Amazon Quiz Answers:

ACER TV Contest Quiz Answers

Omron World Heart Day Quiz Answers