Flipkart Funtastic Pigeon Quiz Answers: New Video Quiz

Flipkart Funtastic Pigeon Quiz Answers Today: New Flipkart video quiz. Earn free supercoins & free exclusive products from Funtastic quiz.

The Flipkart Funtastic Pigeon quiz is a video-type quiz that features four categories and a total of 5 attempts for all the questions.

Currently, Flipkart features Prestige, Bajaj, MSI Gaming, Pigeon, Havells, Oppo, Philips, Coocaa, Cricket, Current Affairs, Bollywood, and History categories with 5 questions for a chance to win Flipkart Supercoins.

Players need to make sure that each attempt is successful and if you fail to answer the question or miss it by chance, come back tomorrow and answer it again. 

Funtastic quiz is hosted by Manish Paul and features other actors from the Flipkart Video section.

In each category, users stand a chance to win Flipkart Supercoins and other exciting prizes.

Users can check the rewards for each day by tapping on the “Trophy” icon inside the quiz. 

How to play Flipkart Funtastic Quiz?

1) Download and install the Flipkart app on your smartphone. 

2) log in to your Flipkart account or create one using your mobile number/email ID. 

3) Now, from the app navigation, go to the Video section. 

4) Tap on the Funtastic Quiz banner to participate in the quiz. 

5) Answer all the questions in five attempts to be eligible for the prize. 

Flipkart Funtastic Pigeon Quiz Answers

Flipkart Funtastic Quiz Answers Today

Flipkart Funtastic Pigeon Quiz Answers:

Stage-1 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) What is the name of the parent company of Pigeon?

Answer: Stovekraft

Q2) Which of these individuals is the founder of Pigeon Kitchen Appliances?

Answer: Mr. Rajendra Gandhi

Q3) Which of these brands have a Trademark bird in their logo?

Answer: Pigeon

Q4) Which of the following appliance categories are not manufactured or sold by Pigeon?

Answer: Water Purifier

Q5) In which of the following years was the Pigeon Kitchen Appliances brand established?

Answer: 1999

Flipkart Funtastic Pigeon Quiz Answers:

Stage-2 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) Which of the following is a portable blender from Pigeon?

Answer: Blendo

Q2) Pigeon Mixer Grinders are completely made in which country?

Answer: India

Q3) Which is the name of the electric kettle by pigeon which has the highest ratings among kettles on Flipkart?

Answer: Favourite

Q4) Which of these major Brands comes under the Stovekraft?

Answer: All the above

Q5) What is the capacity of the Pigeon Kessel electric Kettle?

Answer: 1.2 liter

Flipkart Funtastic Pigeon Quiz Answers:

Stage-3 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) How many cups of coffee you can make in Pigeon Brewstwe Coffee Maker?

Answer: 5 Cups

Q2) What is the Pressure Cooker capacity of the Pigeon Glory combo?

Answer: 3 Litre

Q3) Which of the following are correct about the features of the Pigeon Acer Plus Induction Cooktop?

Answer: All of the above

Q4) What are the advantages of an Induction Cooktop?

Answer: All the above

Q5) What is the wattage for pigeon Acer Plus Induction Cooktop?

Answer: 1800W

New Amazon Quiz Answers:

ACER TV Contest Quiz Answers

Omron World Heart Day Quiz Answers