Flipkart Funtastic Philips Quiz Answers: New Video Quiz

Flipkart Funtastic Philips quiz answers updated today: New Flipkart video quiz. Earn free supercoins & free exclusive products from Funtastic quiz.

The Flipkart Funtastic quiz is a video-type quiz that features four categories and a total of 5 attempts for all the questions.

Currently, Flipkart features Havells, Oppo, Philips, Coocaa, Cricket, Current Affairs, Bollywood, and History categories with 5 questions for a chance to win Flipkart Supercoins.

Players need to make sure that each attempt is successful and if you fail to answer the question or miss it by chance, come back tomorrow and answer it again. 

Funtastic quiz is hosted by Manish Paul and features other actors from the Flipkart Video section.

In each category, users stand a chance to win Flipkart Supercoins and other exciting prizes.

Users can check the rewards for each day by tapping on the “Trophy” icon inside the quiz. 

How to play Flipkart Funtastic Quiz?

1) Download and install the Flipkart app on your smartphone. 

2) log in to your Flipkart account or create one using your mobile number/email ID. 

3) Now, from the app navigation, go to the Video section. 

4) Tap on the Funtastic Quiz banner to participate in the quiz. 

5) Answer all the questions in five attempts to be eligible for the prize. 

Flipkart Funtastic Philips Quiz Answers

Flipkart Funtastic Quiz Answers Today

Flipkart Funtastic Philips Quiz Answers:

Stage 1

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) What can Philips Kitchen Appliances help you do?

Answer: Food Preparation & Cooking

Q2) Which of these Philips appliances make home cooking delightful?

Answer: Kitchen Appliances

Q3) Philips Domestic Appliances makes which of the following products?

Answer: All of the above

Q4) Which of these products can help you with Food Preparation?

Answer: Philips Mixer Grinders

Q5) Which of these products can help you with Cooking?

Answer: Philips Air Fryers

Flipkart Funtastic Philips Quiz Answers:

Stage 2

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) What can you do with Philips Air Fryers?

Answer: All of the above

Q2) What technology is used by Philips Air Fryers to make food that is crispy from the outside and juicy from the inside?

Answer: Rapid Air Technology

Q3) Which of these can you cook using Philips Air Fryers?

Answer: All of the above

Q4) The Philips Digital Air Fryer with touch panel comes with how many pre-set programs?

Answer: Seven

Q5) With Philips Air Fryers, you can cook with how much less fat?

Answer: Up to 90% less fat

Flipkart Funtastic Philips Quiz Answers:

Stage 3

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) Which of the following features do Philips Air Fryers have?

Answer: All of the above

Q2) Philips Air Fryers comes with a timer of how many minutes?

Answer: 30 mins

Q3) Which of the following features does Philips Digital Air Fryer have?

Answer: All of the above

Q4) What is the warranty period for Philips Air Fryers?

Answer: 2-Year worldwide warranty

Q5) What is the capacity of Philips Air Fryers?

Answer: 4.1 Liters