Flipkart Funtastic Oppo Quiz Answers: New Video Quiz

Flipkart Funtastic oppo quiz answers updated today: New Flipkart video quiz. Earn free supercoins & free exclusive products from Funtastic quiz.

The Flipkart Funtastic quiz is a video-type quiz that features four categories and a total of 5 attempts for all the questions.

Currently, Flipkart features Havells, Oppo, Philips, Coocaa, Cricket, Current Affairs, Bollywood, and History categories with 5 questions for a chance to win Flipkart Supercoins.

Players need to make sure that each attempt is successful and if you fail to answer the question or miss it by chance, come back tomorrow and answer it again. 

Funtastic quiz is hosted by Manish Paul and features other actors from the Flipkart Video section.

In each category, users stand a chance to win Flipkart Supercoins and other exciting prizes.

Users can check the rewards for each day by tapping on the “Trophy” icon inside the quiz. 

How to play Flipkart Funtastic Quiz?

1) Download and install the Flipkart app on your smartphone. 

2) log in to your Flipkart account or create one using your mobile number/email ID. 

3) Now, from the app navigation, go to the Video section. 

4) Tap on the Funtastic Quiz banner to participate in the quiz. 

5) Answer all the questions in five attempts to be eligible for the prize. 

Flipkart Funtastic Oppo Quiz Answers

Flipkart Funtastic Quiz Answers Today

Flipkart Funtastic Oppo Quiz Answers:

Stage 1

(Note: Questions may be randomly asked)

Question 1) How much is the storage space in Reno6 Pro 5G?

Answer: 12GB+256GB

Question 2) How many patents are behind the exclusive OPPO Reno Glow Design?

Answer: 20+

Question 3) Which charging technology powers OPPO Reno6 Pro?

Answer: 65W Super VOOC 2.0

Question 4) Which Industry First Feature belongs to OPPO Reno6 Pro?

Answer: Bokeh Flare Portrait Video

Question 5) Which flagship-level processor is present in the OPPO Reno6 Pro?

Answer: MediaTek Dimensity 1200

Stage 2

(Note: Questions may be randomly asked)

Question 1) What is the color of Reno6 Pro 5G Diwali Edition?

Answer: Majestic Gold

Question 2) OPPO F19s is the sleekest phone with ___ battery capacity.

Answer: 5000mAh

Question 3) OPPO F19s comes with ___ screen.

Answer: 6.43″ FHD+ AMOLED Punch hole

Question 4) Reno6 Pro 5G comes in how many colors?

Answer: All of the Above

Question 5) What is the unique feature of OPPO F19s’s Glow Design?

Answer: All of the above

Stage 3

(Note: Questions may be randomly asked)

Question 1) How much is the storage space in OPPO F19s?

Answer: 6GB + 12GB ROM

Question 2) How many OPPO service centers are there across India?

Answer: 500+

Question 3) OPPO was ranked as the No. 1 brand in customer satisfaction for aftersales by whom?

Answer: Counterpoint Study

Question 4) OPPO F19s comes in how many colors?

Answer: Glowing Gold, Glowing Black

Question 5) Which OS (operating system) does the OPPO handset have?

Answer: ColorOS