Flipkart Funtastic MSI Gaming Quiz Answers

Flipkart Funtastic MSI Gaming Quiz Answers Today: New Flipkart video quiz. Earn free supercoins & free exclusive products from Funtastic quiz.

The Flipkart Funtastic MSI Gaming quiz is a video-type quiz that features four categories and a total of 5 attempts for all the questions.

Currently, Flipkart features Prestige, Bajaj, MSI Gaming, Pigeon, Havells, Oppo, Philips, Coocaa, Cricket, Current Affairs, Bollywood, and History categories with 5 questions for a chance to win Flipkart Supercoins.

Players need to make sure that each attempt is successful and if you fail to answer the question or miss it by chance, come back tomorrow and answer it again. 

Funtastic quiz is hosted by Manish Paul and features other actors from the Flipkart Video section.

In each category, users stand a chance to win Flipkart Supercoins and other exciting prizes.

Users can check the rewards for each day by tapping on the “Trophy” icon inside the quiz. 

How to play Flipkart Funtastic Quiz?

1) Download and install the Flipkart app on your smartphone. 

2) log in to your Flipkart account or create one using your mobile number/email ID. 

3) Now, from the app navigation, go to the Video section. 

4) Tap on the Funtastic Quiz banner to participate in the quiz. 

5) Answer all the questions in five attempts to be eligible for the prize. 

Flipkart Funtastic MSI Gaming Quiz Answers

Flipkart Funtastic Quiz Answers Today

Flipkart Funtastic MSI Gaming Quiz Answers:

Stage-1 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1: What fictional animal is present on the MSI logo?

Answer: Dragon

Q2: What is the Response Time of MSI Optix G24C4 Monitor?

Answer: 1ms

Q3: Which are the best features to look for in Gaming Monitors?

Answer: All of the above

Q4: MSI PRO MP271 is wall Mountable.

Answer: TRUE

Q5: What video-game series is the character “Sub-Zero” from?

Answer: Mortal Combat

Flipkart Funtastic MSI Gaming Quiz Answers:

Stage-2 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1: What is the Refresh Rate of MSI Optix MAG251RX Monitor?

Answer: 240Hz

Q2: What is the screen form type of MSI Optix G27C4?

Answer: Flat Screen

Q3: IPS, TN, VA are Display panel technologies.

Answer: TRUE

Q4: MSI Optix G27C4 is powered by which Sync Technology?

Answer: AMD Free Sync

Q5: WQHD stands for?

Answer: Wide Quad High Definition

Flipkart Funtastic MSI Gaming Quiz Answers:

Stage-3 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1: What is the screen resolution of MSI Optix G27CQ4 Monitor?

Answer: Quad HD

Q2: Response Time- Lower the better for Gaming Monitors.

Answer: TRUE

Q3: What popular video game was purchased for more than $1B by Microsoft?

Answer: Minecraft

Q4: What is the name of the main character in “God of War”?

Answer: Kratos

Q5: Refresh rate- Lower the better for Gaming Monitors.

Answer: FALSE

New Amazon Quiz Answers:

ACER TV Contest Quiz Answers

Omron World Heart Day Quiz Answers