Flipkart Funtastic Luminous Quiz Answers

Flipkart Funtastic Luminous Quiz Answers Today: New Flipkart video quiz. Earn free supercoins & free exclusive products from Funtastic quiz.

The Flipkart Funtastic Luminous quiz is a video-type quiz that features four categories and a total of 5 attempts for all the questions.

Currently, Flipkart features Luminous, Preethi, Prestige, Bajaj, MSI Gaming, Pigeon, Havells, Oppo, Philips, Coocaa, Cricket, Current Affairs, Bollywood, and History categories with 5 questions for a chance to win Flipkart Supercoins.

Players need to make sure that each attempt is successful and if you fail to answer the question or miss it by chance, come back tomorrow and answer it again. 

Funtastic quiz is hosted by Manish Paul and features other actors from the Flipkart Video section.

In each category, users stand a chance to win Flipkart Supercoins and other exciting prizes.

Users can check the rewards for each day by tapping on the “Trophy” icon inside the quiz. 

How to play Flipkart Funtastic Quiz?

1) Download and install the Flipkart app on your smartphone. 

2) log in to your Flipkart account or create one using your mobile number/email ID. 

3) Now, from the app navigation, go to the Video section. 

4) Tap on the Funtastic Quiz banner to participate in the quiz. 

5) Answer all the questions in five attempts to be eligible for the prize. 

Flipkart Funtastic Luminous Quiz Answers

Flipkart Funtastic Quiz Answers Today

Flipkart Funtastic Luminous Quiz Answers:

Stage-1 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1: When was Luminous established in India?

Answer: 1988

Q2: Which of the below products does luminous sell in India?

Answer: All of above

Q3: Who is the brand ambassador of Luminous?

Answer: Sachin Tendulkar

Q4: What is the tagline of Luminous?

Answer: Khushiyon ka Ghar

Q5: What is the brand color of Luminous?

Answer: Blue

Flipkart Funtastic Luminous Quiz Answers:

Stage-2 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1: How Much minimum warranty is Luminous offer for inverters?

Answer: 24 months

Q2: Which one of the following is an intelligent inverter for home application in India from Luminous?

Answer: Zelio

Q3: Which of the below Luminous inverters is suitable for running high loads (like AC, Water Pump) at home?

Answer: iCruze

Q4: During power cuts which of the following equipment system keeps your home load running?

Answer: Inverter & Battery

Q5: What are the benefits of Luminous inverters?

Answer: All of Above

Flipkart Funtastic Luminous Quiz Answers:

Stage-3 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1: Which of the following inverter modes does Zelio+ 1100 have?

Answer: Eco & UPS mode

Q2: Select VA ratings in which Zelio+ 1100 inverter is available

Answer: 900VA

Q3: How many batteries do Zelio + 1100 support?

Answer: Single battery

Q4: Zelio+ 1100 is a ____inverter?

Answer: Sine Wave

Q5: How much warranty does Zelio+ 1100 have?

Answer: 6 months

New Amazon Quiz Answers:

ACER TV Contest Quiz Answers

Omron World Heart Day Quiz Answers