Flipkart Funtastic Geography Quiz Answers

Flipkart Funtastic Geography Quiz Answers Today: New Flipkart video quiz. Earn free supercoins & free exclusive products from Funtastic quiz.

The Flipkart Funtastic Geography quiz is a video-type quiz that features four categories and a total of 5 attempts for all the questions.

Currently, Flipkart features Geography, Football, Luminous, Preethi, Prestige, Bajaj, MSI Gaming, Pigeon, Havells, Oppo, Philips, Coocaa, Cricket, Current Affairs, Bollywood, and History categories with 5 questions for a chance to win Flipkart Supercoins.

Players need to make sure that each attempt is successful and if you fail to answer the question or miss it by chance, come back tomorrow and answer it again. 

Funtastic quiz is hosted by Manish Paul and features other actors from the Flipkart Video section.

In each category, users stand a chance to win Flipkart Supercoins and other exciting prizes.

Users can check the rewards for each day by tapping on the “Trophy” icon inside the quiz. 

How to play Flipkart Funtastic Quiz?

1) Download and install the Flipkart app on your smartphone. 

2) log in to your Flipkart account or create one using your mobile number/email ID. 

3) Now, from the app navigation, go to the Video section. 

4) Tap on the Funtastic Quiz banner to participate in the quiz. 

5) Answer all the questions in five attempts to be eligible for the prize. 

Flipkart Funtastic Geography Quiz Answers

Flipkart Funtastic Quiz Answers Today

Flipkart Funtastic Geography Quiz Answers: Stage-1

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1: Which of these rivers originates in Maharashtra?

Answer: Godavari

Q2: The ancient town of Hampi is located in which state?

Answer: Karnataka

Q3: The Gomti is a tributary of which river?

Answer: Ganga

Q4: Which the state of Pakistan shared its name with one in India?

Answer: Punjab

Q5: In which country would you find Kangaroos?

Answer: Australia

Flipkart Funtastic Geography Quiz Answers: Stage-2

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1: Which of these is smallest by area?

Answer: Goa

Q2: Makhrana is famous for which rock used in the Taj Mahal?

Answer: Marble

Q3: Which of these is the tallest?

Answer: K2

Q4: The Temple complex Kalighat is located in which city?

Answer: Kolkata

Q5: “Utkal” refers to which state in the National Anthem?

Answer: Odisha

Flipkart Funtastic Geography Quiz Answers: Stage-3

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1: The Bandhavgarh National Park is in which state?

Answer: Madhya Pradesh

Q2: In which country would you find the Xinjiang province?

Answer: China

Q3: Where is Dal Lake located?

Answer: Jammu & Kashmir

Q4: Where is North Sentinel Island located?

Answer: Andaman and Nicobar

Q5: On which of these will you find houseboats called shikaras?

Answer: Dal Lake

New Amazon Quiz Answers:

ACER TV Contest Quiz Answers

Omron World Heart Day Quiz Answers