Flipkart Funtastic Coocaa Quiz Answers: New Video Quiz

Flipkart Funtastic Coocaa Quiz Answers updated today: New Flipkart video quiz. Earn free supercoins & free exclusive products from Funtastic quiz.

The Flipkart Funtastic quiz is a video-type quiz that features four categories and a total of 5 attempts for all the questions.

Currently, Flipkart features Havells, Oppo, Philips, Coocaa, Cricket, Current Affairs, Bollywood, and History categories with 5 questions for a chance to win Flipkart Supercoins.

Players need to make sure that each attempt is successful and if you fail to answer the question or miss it by chance, come back tomorrow and answer it again. 

Funtastic quiz is hosted by Manish Paul and features other actors from the Flipkart Video section.

In each category, users stand a chance to win Flipkart Supercoins and other exciting prizes.

Users can check the rewards for each day by tapping on the “Trophy” icon inside the quiz. 

How to play Flipkart Funtastic Quiz?

1) Download and install the Flipkart app on your smartphone. 

2) log in to your Flipkart account or create one using your mobile number/email ID. 

3) Now, from the app navigation, go to the Video section. 

4) Tap on the Funtastic Quiz banner to participate in the quiz. 

5) Answer all the questions in five attempts to be eligible for the prize. 

Flipkart Funtastic Coocaa Quiz Answers

Flipkart Funtastic Quiz Answers Today

Flipkart Funtastic Coocaa Quiz Answers:

Stage 1

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) What is the color theme for Coocaa Brand?

Answer: Orange, White

Q2) What is the Bumper Prize for Coocaa Cool Car Campaign?

Answer: Car

Q3) In which year was Coocaa TV launched in India?

Answer: 2019

Q4) What is the no. of TVs sold By Coocaa TV within 24 hrs to hold a Guinness World Record?

Answer: 56272

Q5) Name the parent company of the TV brand Coocaa?

Answer: Skyworth

Flipkart Funtastic Coocaa Quiz Answers:

Stage 2

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) What is the official hashtag for Coocaa Cool Car Campaign?

Answer: #coocaacoolcar

Q2) What is the Eligibility to enter Coocaa Cool Car Campaign?

Answer: Coocaa TV Buyers on Flipkart

Q3) What is the event duration of the Cool Car Campaign?

Answer: BBD to Diwali Sale

Q4) Which Coocaa Models has Flicker Free screen and Eye Protection Mode?

Answer: All of these

Q5) How many Size variants does Coocaa Tv offer?

Answer: 5

Flipkart Funtastic Coocaa Quiz Answers:

Stage 3

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) What is the storage for 43S6G-Pro Coocaa TV?

Answer: 32 GB

Q2) Which series of Coocaa TV offers only 4K/UHD models?

Answer: S6G-Pro

Q3) What is the sound output for newly launched 32S3U-pro?

Answer: 20 watts

Q4) On which Android Series does Coocaa $6G-pro TVs run?

Answer: Android 10

Q5) What is the name of Coocaa’s Operating System in newly launced 32S3U-Pro?

Answer: Coolita