Flipkart Funtastic Bollywood Quiz Answers: New Video Quiz

Flipkart Funtastic Bollywood Quiz Answers Today: New Flipkart video quiz. Earn free supercoins & free exclusive products from Funtastic quiz.

The Flipkart Funtastic Current Affairs quiz is a video-type quiz that features four categories and a total of 5 attempts for all the questions.

Currently, Flipkart features Havells, Oppo, Philips, Coocaa, Cricket, Current Affairs, Bollywood, and History categories with 5 questions for a chance to win Flipkart Supercoins.

Players need to make sure that each attempt is successful and if you fail to answer the question or miss it by chance, come back tomorrow and answer it again. 

Funtastic quiz is hosted by Manish Paul and features other actors from the Flipkart Video section.

In each category, users stand a chance to win Flipkart Supercoins and other exciting prizes.

Users can check the rewards for each day by tapping on the “Trophy” icon inside the quiz. 

How to play Flipkart Funtastic Quiz?

1) Download and install the Flipkart app on your smartphone. 

2) log in to your Flipkart account or create one using your mobile number/email ID. 

3) Now, from the app navigation, go to the Video section. 

4) Tap on the Funtastic Quiz banner to participate in the quiz. 

5) Answer all the questions in five attempts to be eligible for the prize. 

Flipkart Funtastic Bollywood Quiz Answers

Flipkart Funtastic Quiz Answers Today

Flipkart Funtastic Bollywood Quiz Answers:

Stage 1

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) Who played the role of Mastani in Bajirao Mastani?

Answer: Deepika Padukone

Q2) John Abraham plays gangster Manya Surve in which film?

Answer: Shootout at Wadala

Q3) What type of Paan does Amitabh eat in don?

Answer: Banaras Wala

Q4) Ajay Singh is the real name of which actor?

Answer: Sunny Deol

Q5) Who plays the role of Baburao Apte in Hera Pheri?

Answer: Paresh Rawal

Flipkart Funtastic Bollywood Quiz Answers:

Stage 2

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) Who played the role of a writer in the movie Sanju?

Answer: Anushka Sharma

Q2) The Surgical Strike is the tagline of which 2019 movie?

Answer: Uri

Q3) Who among these is not in the movie Welcome?

Answer: Sanjay Dutt

Q4) Who gave the music to Kaho Naa Pyaar Hai?

Answer: Rajesh Roshan

Q5) Parineeti Chopra plays which athlete in her 2021 biopic?

Answer: Saina Nehwal

Flipkart Funtastic Bollywood Quiz Answers:

Stage 3

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) Who is the director of the Munna Bhai Series

Answer: Raj Kumar Hirani

Q2) Who plays the role of Ali in the movie Freaky Ali?

Answer: Nawazuddin Siddiqui

Q3) According to Dabangg song who became Badnaam?

Answer: Munni

Q4) Which of these does not star Akshay Kumar & Katrina Kaif?

Answer: Aitraaz

Q5) Which Actress played the role of Kaira in Dear Zindagi?

Answer: Alia Bhatt

Other Funtastic Bollywood Quiz Questions:

(Some questions which I found different that is asked after playing the quiz)

Q1) Madhuri Dikshit and Aishwarya Rai both appeared in which film?

Answer: Devdas

Q2) In which film did Saif Ali Khan play Langda Tyagi?

Answer: Omkara

Q3) Which actor played Lucky in the movie Oye Lucky! Lucky Oye?

Answer: Abhay Deol

Q4) Sohail Khan directed Salman Khan in which Movie?

Answer: Jai Ho

Q5) Which animal does Saif Ali Khan voice in Roadside Romeo?

Answer: Dog

Q6) Which actor plays the role of Jimmy in Disco Dancer?

Answer: Mithun Chakraborty

Q7) Which is the debut movie of Bhumi Pednekar?

Answer: Dum Laga ke Haisha

Q8) The song Pehla Nasha is from which Aamir Khan Movie?

Answer: Jo Jeeta Wohi Sikandar

Q9) In which of these does the hero return a girl to Pakistan?

Answer: Bajrangi Bhaijaan

Q10) In which of these movies is Alia Bhatt Kidnapped?

Answer: Highway

Q11) Udta Punjab has which Punjabi popstar in a lead role?

Answer: Diljit Dosanjh

Q12) Who played the role of Ram on movie Ram Lakhan?

Answer: Jackie Shroff

Q13) Which movies released in 2009 & 2020 have same title?

Answer: Love Aaj Kal

Q14) Which family go for a trip in Dil Dhadakne Do?

Answer: Mehra

Q15) Who is the director of the movie Golmaal Again (2017)?

Answer: Rohit Shetty

Q16) Which actress is married to the doctor Sriram Nene?

Answer: Madhuri Dixit

Q17) Arjun Reddy was remade as which Bollywood film?

Answer: Kabir Singh

Q18) The song Laila starring Sunny Leone is in Which Movie?

Answer: Raees

New Amazon Quiz Answers:

ACER TV Contest Quiz Answers

Omron World Heart Day Quiz Answers