Flipkart Funtastic Bajaj Quiz Answers: New Video Quiz

Flipkart Funtastic Bajaj Quiz Answers Today: New Flipkart video quiz. Earn free supercoins & free exclusive products from Funtastic quiz.

The Flipkart Funtastic Bajaj quiz is a video-type quiz that features four categories and a total of 5 attempts for all the questions.

Currently, Flipkart features Prestige, Bajaj, MSI Gaming, Pigeon, Havells, Oppo, Philips, Coocaa, Cricket, Current Affairs, Bollywood, and History categories with 5 questions for a chance to win Flipkart Supercoins.

Players need to make sure that each attempt is successful and if you fail to answer the question or miss it by chance, come back tomorrow and answer it again. 

Funtastic quiz is hosted by Manish Paul and features other actors from the Flipkart Video section.

In each category, users stand a chance to win Flipkart Supercoins and other exciting prizes.

Users can check the rewards for each day by tapping on the “Trophy” icon inside the quiz. 

How to play Flipkart Funtastic Quiz?

1) Download and install the Flipkart app on your smartphone. 

2) log in to your Flipkart account or create one using your mobile number/email ID. 

3) Now, from the app navigation, go to the Video section. 

4) Tap on the Funtastic Quiz banner to participate in the quiz. 

5) Answer all the questions in five attempts to be eligible for the prize. 

Flipkart Funtastic Bajaj Quiz Answers

Flipkart Funtastic Quiz Answers Today

Flipkart Funtastic Bajaj Quiz Answers:

Stage-1 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) What advantage does 750 W Mixer Grinder have?

Answer: Tougher Grinding

Q2) What business is Bajaj Electricals Ltd into?

Answer: All of the above

Q3) Which year was Bajaj Electricals established in India?

Answer: 1938

Q4) What is the difference between Mixer Grinder & Juicer Mixer Grinder?

Answer: Juicing Capability

Q5) What is the tagline of Brand Bajaj Electricals?

Answer: Inspiring Trust

Flipkart Funtastic Bajaj Quiz Answers:

Stage-2 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) Which feature in Bajaj Mixer Grinders ensures nutrient retention?

Answer: Nutri-Pro Feature

Q2) Where are Bajaj Mixer Grinders manufactured?

Answer: India

Q3) What is the capacity of the Juicer Jar in Rex 750W MG?

Answer: 1.8L

Q4) Where is Bajaj Electrical Head Office?

Answer: Mumbai

Q5) What is the special motor used in Bajaj Mixer Grinders?

Answer: Titan Motor

Flipkart Funtastic Bajaj Quiz Answers:

Stage-3 Answers

(Note: Questions may be randomly asked)

Q1) Which kind of blade in REX 750W MG helps in multiple functions?

Answer: Multifunction Blade

Q2) How many Speed levels does this Bajaj Typhoon Mixer Grinder have?

Answer: 3

Q3) The Nutri-Pro feature does which of the following in Bajaj Typhoon Mixer Grinder?

Answer: Retains select nutrients

Q4) What is the warranty on the Rex 750W MG?

Answer: 1 Year

Q5) What is the capacity of the Chutney Jar in a Typhoon Mixer Grinder?

Answer: 0.4 L

New Amazon Quiz Answers:

ACER TV Contest Quiz Answers

Omron World Heart Day Quiz Answers