All Episodes Flipkart F.Y.I Quiz Answers

Flipkart F.Y.I Quiz Answers Today

F.Y.I Season1 

Flipkart F.Y.I Quiz Answers: For Your Information Season 1 all episodes quiz answers

Play Flipkart F.Y.I quiz GK badega, prize jitega today by answering all the 3 questions correctly and get yourself a chance to win free vouchers and super coins.

Correct F.Y.I quiz answers are updated. Scroll the page and have a look at the Flipkart F.Y.I quiz answers.

Get all Flipkart quiz answers and Amazon daily quiz answers

Flipkart Quiz Answers – Flipkart daily triviaFlipkart beat the geniusFlipkart prize wali pathshalaFlipkart khel paheliyon kaFlipkart kya bolti publicFlipkart daam sahi haiFlipkart fake or not fake, Flipkart sirf ek minute.

F.Y.I Flipkart Quiz Details:

Quiz Name: F.Y.I For Your Information

Prize: Vouchers, gems, and more

Quiz Time: 12 AM to 11:59 PM

Season: 1

How to play F.Y.I Flipkart Quiz?

1) Download the Flipkart App from Google Play Store.

2) Open Flipkart App and Login into your account or register if you don’t have one.

3) At the bottom, you will see the “videos” section, click on it.

4) Scroll down to see the “F.Y.I For Your Information” banner.

5) Now tap on the play now button to play the quiz.

6) Answer all 3 questions correctly by seeing answers given in our post. 

NOTE: You can play F.Y.I For Your Information only on the Flipkart App

F.Y.I All Episode Quiz Answers:

S1 E1: Sab Golmaal Hain

Q1) Which was the mascot of 2010 Commonwealth Games?

Answer: Shera

Q2) Which politician coined the song ‘Go Corona Go’ during the coronavirus pandemic in India?

Answer: Ramdas Athawale

Q3) How many films made in Golmaal seriesby Rohit Shetty?

Answer: 4

S1 E2: Mahabharat Special

Q1) Which not berries?

Answer: Blackberries

Q2) correct Representation of Olympic Rings?

Answer: Option 1

Q3)Pandava brothers in Mahabharat?

Answer: 5

S1 E3: Bollywood’s Hot Couple  Answers

Q1) A coin what value is called Athanni?

Answer: 50 Paise

Q2) Satellite images of which of these processions were released by ISRO?

Answer: Kumbh Mela

Q3) Which was the first film of Ranveer-Deepika as a lead pair?

Answer: Ramleela

S1 E4: Jakhaassss!!!

Q1) Who among following did not star in the title track of Om Shanti Om?

Answer: Anil Kapoor

Q2) Which of following sports is widely played in Finland?

Answer: Wife Carrying

Q3) Which was first serial aired by Balaji Telefilms?

Answer: Mano Ya Na Mano

S1 E5: Army Day Special 

Q1) Which of following is wrongly matched?

Answer: Buland Darwaza

Q2) Which of following is the odd one out?

Answer: Bicycle

Q3) When Indian Army Day celebrated?

Answer: 15 January

S1 E6: Who’s The Bigg Boss?

Q1) Which of these not a UNESCO World Heritage Site in India?

Answer: Mysore Palace

Q2) Which of following social media platform doesn’t use hashtags?

Answer: Snapchat

Q3) Who was winner of Bigg Boss season 13?

Answer: Sid Shukla

S1 E7: Bhai Ka Prem

Q1) What is maximum duration of an Instagram Reels?

Answer: 30 Seconds

Q2) In which of following film Salman Khan’s name is not Prem?

Answer: Bodyguard

Q3) Break Banta Hai – associated with which popular chocolate bar?

Answer: Kitkat

S1 E8: The Kohli Era

Q1) Where French widely spoken in India?

Answer: Puducherry 

Q2) Which of following creatures do not have external ears?

Answer: Lizard

Q3) In which year did Virat Kohli make ODI debut?

Answer: 2008

S1 E9: Khans Of Bollywood

Q1) Which is the odd one out?

Answer: Saif-Soha

Q2) popular digital sensation recreated ‘Rasode Mein Kaun Tha’?

Answer: Yashraj M

Q3) How many states are there in India?

Answer: 29

S1 E10: Vocal For Local

Q1) Which the following is not an Indian brand?

Answer: Bata

Q2) Which the following creatures hibernates the longest?

Answer: Bat

Q3) In which year did Ranveer Singh make debut with ‘Band Baaja Baaraat’?

Answer: 2010

S1 E11: Soap Opera

Q1) Soundarya Sabun associated with popular soap brand?

Answer: Nirma

Q2) With how many countries India shares land border?

Answer: 7

Q3) Who among following not Salman Khan’s sibling?

Answer: Seema Khan 

S1 E12: Bleed Blue

Q1) Which of the following board games doesn’t have a card version?

Answer: Business 

Q2) Where was the finals of 2011 Cricket World Cup played?

Answer: Wankhede

Q3) How many chapters are there in the Bhagavad Gita?

Answer: 18 Eighteen 

S1 E13: Master Blaster

Q1) Which of the following actresses have not been a brand ambassador of Lux?

Answer: Anushka Sharma

Q2) How many runs has Sachin Tendulkar scored in his International career?

Answer: 34357

Q3) Which of these singers have not featured as a lead actor in an Indian film?

Answer: Armaan Malik

S1 E14: YouTube Vs TikTok

Q1) Which of the following emoji is not an Akshay Kumar movie?

Answer: Image 3

Q2) CarryMinati is the name of which YouTuber?

Answer: Ajey Nagar

Q3) How many countries are members of the U.N.?

Answer: 193

S1 E15: Badshah Oh Badhshah!

Q1) Which these is correct representation of the zodiac sign Cancer?

Answer: Crab

Q2) Aditya Singh Sisodia is real name of which these celebrities?

Answer: Badshah

Q3) What is maximum gap between two sessions of Parliament?

Answer: 7 Months

S1 E16: King Khan Speial

Q1) Which of the following actor has won the most number of Filmfare best actor award?

Answer: Shah Rukh Khan

Q2) Yeh Toh Bada Toing Hai was associated with which brand?

Answer: Amul Macho

Q3) On the bank of which river is the city of Jammu located?

Answer: Tawi

S1 E17: Almighty Bachchan!

Q1) Which of the following actors has a temple named after him?

Answer: Amitabh Bachchan

Q2) Which one these dance forms Kathak?

Answer: Image 4 (Kathak)

Q3) Which of following odd one out?

Answer: June

S1 E18: Akki’s Words Of Wisdom

Q1) “Jo Main Bolta Hun Woh Main Karta Hun Jo Main Nahi Bolta Woh Definitely Karta Hun” is dialogue of __.

Answer: Akshay Kumar

Q2) Who Director-General of WHO?

Answer: Textos

Q3) How many Presidents have been elected India since introduction of the post in 1950?

Answer: 14 (Fourteen)

S1 E19: Kangana: The ‘Reel’ Amma

Q1)  On which of following apps can you not go live?

Answer: Whatsapp

Q2) Which actress playing politician J.Jayalalithaa in upcoming biopic ‘Thalaivi’ ?

Answer: Kangana Ranaut

Q3) Which of following is not coffee type?

Answer: Matcha

S1 E20: Fe-Male Comedians

Q1) Which following comedians have not played woman television?

Answer: Rohan Joshi

Q2) What is the name of the Indian game endorsed by bollywood actor Akshay Kumar?

Answer: FAU-G

Q3) Which cricketer married model Nataša Stanković?

Answer: Hardik P

S1 E21: 280 Characters ‘Fame’!

Q1) Which of these is the chin of Ranbir Kaoor?

Answer: Image 4

Q2) Which of these is a hindi phrase for a person who belives everything they hear?

Answer: Kaan Ka Kacha

Q3) What is the maximum number of characters you can use in a tweet?

Answer: 280 Characters

S1 E22: Hitman Special

Q1) Jersey no. 45 belongs which current Indian cricketer?

Answer: Rohit Sharma

Q2) Which these symbol for the currency Euro?

Answer: Image 4

Q3) On which day in November 2016 PM Narendra Modi announce demonetisation?

Answer: 08 November

S1 E23: KL Rahul Special

Q1) Which animal seen on logo of ‘Make In India’?

Answer: Lion

Q2) Who won orange cap in IPL 2020?

Answer: KL Rahul

Q3) In which year was WhatsApp launched?

Answer: 2009

S1 E24: Bollywood’s Insta Queens

Q1) Which following is not bear-type?

Answer:  Koala

Q2) Which Bollywood actress most followed on Instagram?

Answer: Priyanka Chopra

Q3) Which country is Grand Canyon located?

Answer: USA

S1 E25: Papad Roll! 

Q1) Which following Chief Ministers tore up copies of farm laws in the Assembly in December 2020?

Answer: Arvind Kejriwal

Q2) Which is an upcoming film starring Ranbir Kapoor Alia Bhatt?

Answer: Brahmastra

Q3) Which emoji denotes a Mexican dish?

Answer: Image 1

S1 E26: Circuit Bana Boss

Q1) Who hosted first season popular reality show Bigg Boss?

Answer: Arshad Warsi 

Q2) Who was first Indian male cricketer take Hat-Trick in T20 International matches?

Answer: Deepak Chahar

Q3) Which these is not mammal?

Answer: Snake

S1 E27: Yeh Kaali Kaali Ankhen!

Q1) Who Governor of Reserve Bank Of India (RBI)?

Answer: Shaktikanta Das

Q2) Which these are eyes of Deepika Padukone?

Answer:  Image 3

Q3) Which vaccine been developed by Oxford University collaboration with AstraZeneca?

Answer: Covishield

S1 E28: Life Jhingalala

Q1) ‘Isko Laga Dala Toh Life Jhingalala’ associated with brand?

Answer: Tata Sky

Q2) What minimum age required become the Prime Minister of India?

Answer: 25 years

Q3) Which following is considered national tree of India?

Answer: Banyan Tree

S1 E29: WWE Special

Q1) Which Chetan Bhagat’s book hasn’t been made movie?

Answer:  Image 3

Q2) ‘You Can’t See Me’ – popular phrase which wrestler?

Answer: John Cena

Q3) Which following states has most number of seats Lok Sabha?

Answer: Uttar Pradesh

S1 E30: The Beginning Of KBC

Q1) Which following actors not married more than once?

Answer: Farhan Akhtar 

Q2) Which following not a Web Browser?

Answer: Yahoo 

Q3) Which year Kaun Banega Crorepati first telecast?

Answer: 2000