Divya Bhaskar Quiz Answers Today: 2nd May 2022

Divya Bhaskar Quiz Answers Today

Divya Bhaskar Quiz Answers Today 2nd May 2022 are updated. Play Divya Bhaskar Gujarati Knowledge App Quiz and win scratch cards every day.

Play the quiz and win total prizes of up to ₹100,000! New Quiz is updated every day, so play quiz daily and win Paytm cash daily.

Dainik Bhaskar app quiz questions are generally based on general knowledge. You will get only 1 minute and 60 seconds to complete the quiz.

Every day new Divya Bhaskar general knowledge quiz comes up on the app at 8 pm in the evening with basic, news based, and very simple questions.

For each question, you will be provided with a hint. You can have a look at all the hints given so that you can correctly attempt all the quiz questions.

Invite your friends to the Divya Bhaskar app and earn free Paytm cash for each successful referral. Download the app, signup, play quiz and earn Paytm cash.

How To Play Divya Bhaskar Quiz?

1) Download the Divya Bhaskar app from the link given below.

2) Open the app and log in using your mobile number.

3) Tap on the profile icon given at the top right corner of the homepage.

4) You will see the play quiz option, tap on it and & play the quiz.

Divya Bhaskar Quiz Answers Today

5) All correct today’s divya bhaskar quiz answers are given below.

Divya Bhaskar Quiz Answers Today

6) At the end you will get a scratch card, open it when it becomes available.

Divya Bhaskar Quiz Answers: 2nd May 2022

Answers are updated at 8 PM daily. Refresh the page if you do not see the answers

Divya Bhaskar Quiz Ended!

Divya Bhaskar Quiz Answers: 1st May 2022

Q1. Which of these countries’ active western disturbances will reduce the heat in Gujarat now?

Answer: Option B

Q2. Hanuman Chalisa-Azaan are both sweet, just don’t play loud – who said that?

Answer: Option B

Q3. Which of these persons is known by the nickname of Mooksevak? Have?

Answer: Option C

Q4. Indiscriminate firing during a food festival in which American city? Has happened

Answer: Option A

Q5. In which city is a cultural program organized on the occasion of Gujarat Foundation Day?

Answer: Option D

Q6. How was the theft of minerals caught in Deesa district?

Answer: Option C

Q7. Where do the thefts of minerals come from in this district?

Answer: Option B

Q8. In which country has there been a controversy over serving beef to Hindu leaders at Iftar parties?

Answer: Option A

Q9. How much record income in the form of GST in April, 2022 Registered?

Answer: Option D

Q10. 15 How many years of record heat in the month of April in the state Broke?

Answer: Option A

Divya Bhaskar Quiz Answers: 30 April 2022

Q1. Jacqueline Fernandez started her career in which of these roles?

Answer: Option C

Q2. The national language of the country should be Sanskrit, who made this statement Have you eaten?

Answer: Option A

Q3. Which state has the most mobile women in the country?

Answer: Option A

Q4. Tata Motors car ‘Avincha’ gets its name from Sanskrit language, what does it mean?

Answer: Option D

Q5. Which city in Pakistan has reached 49 degrees Celsius?

Answer: Option B

Q6. Who is the new Army Chief of India?

Answer: Option B

Q7. Which of these CMs will meet his mother after five years?

Answer: Option A

Q8. May 1 is the founding day of which state?

Answer: Option D

Q9. Which district has the highest number of animals treated in Gujarat?

Answer: Option D

Q10. Controversy over anti-Khalistan march in which city of Punjab Created?

Answer: Option C

Divya Bhaskar Quiz Answers: 29 April 2022

Q1. AnswerWho was appointed as the Chief Electoral Officer of Gujarat? Is it

Answer: Option B 

Q2. Saturn will return to which zodiac sign on January 17, 2023?

Answer: Option B 

Q3. In which film was actress Disha Patni last seen?

Answer: Option C

Q4. How many megawatts of electricity is lacking in Punjab? Is it

Answer: Option C

Q5. Veteran BJP leader AK Patel contested Lok Sabha elections from which seat in 1984?

Answer: Option D

Q6. Which Bollywood film has been signed by Priyanka Chopra based on a road trip?

Answer: Option D

Q7. Joe Root relinquished the captaincy after England’s 1-0 defeat in the Test series against which team?

Answer: Option A

Q8. What is the name of Rishabh Pant’s girlfriend?

Answer: Option B

Q9. What is the name of the Congress leader who lost the election from Sambhal seat in 2014?

Answer: Option D

Q10. What is the name of the President of Belarus?

Answer: Option A

Divya Bhaskar Quiz Answers: 28 April 2022

Q1. Which state did Prime Minister Narendra Modi visit today?

Answer: Option C

Q2. In the IPL 2014 match against whom did Rahul Dravid get angry and throw away his hat?

Answer: Option A

Q3. Who advised Hardik Patel to join Hindutva ideological party?

Answer: Option D

Q4. In which state there are 4,833 HIV cases due to unprotected sex as per 2020-21?

Answer: Option B

Q5. How much did the state government spend to pay the employees in the year 2019-20?

Answer: Option A

Q6. he festival of Akhatrij is considered auspicious to coincide with Tuesday and which constellation?

Answer: Option B

Q7. By what name did Alan Musk start a company for space travel?

Answer: Option C

Q8. Whom did Glenn Maxwell marry in a Tamil ceremony on March 27 in Australia?

Answer: Option D

Q9. Ramcharan visited Kanakdurga before the release of which of these films?

Answer: Option B

Q10. What is the name of the woman who committed suicide on April 26 near Karachi University in PAK?

Answer: Option C

Divya Bhaskar Quiz Answers: 27 April 2022

Q1. Which political leader does the Pacific teen not work with yet? Did?

Answer: Option B

Q2. What is the name of the retired officer of Narmada Water Resources who calls himself Kalki Avatar?

Answer: Option B

Q3. In which year did Vijay Gadha join Twitter?

Answer: Option D

Q4. By what name did Tesla open a company in Shanghai in 2019?

Answer: Option C

Q5. Shweta Tiwari’s upcoming project is rumored to be with which Bollywood director?

Answer: Option D

Q6. Mukesh Chaudhary was the net bowler of which IPL team last season?

Answer: Option B

Q7. The last 3 days of Vad Paksha in the month of Chaitra will be special for the worship of which God?

Answer: Option B

Q8. What did Jagadguru Paramahansacharya announce with the demand to declare Hindu Rashtra?

Answer: Option A

Q9. In 2017, who filed a sexual harassment complaint against Malayalam actor Vijay Babu?

Answer: Option C

Q10. What is India’s first protein sub-unit vaccine for corona?

Answer: Option D

Divya Bhaskar Quiz Answers: 26 April 2022

Q1. What is the emergency vaccine for children over 12 years of age?

Answer: Option B

Q2. Which country has the highest proportion of troops in the world? Costs?

Answer: Option A

Q3. When was Twitter founded?

Answer: Option C

Q4. How many centuries has Virat Kohli scored in the last 100 matches?

Answer: Option A

Q5. Which Pakistani university was bombed?

Answer: Option B

Q6. How much drugs were seized from Gujarat in last 8 months Is it

Answer: Option B

Q7. After Aarti, which temple started offering tea, powwa and khichdi to devotees?

Answer: Option A

Q8. How much was India’s crude import bill in the last financial year? Was?

Answer: Option B

Q9. Mercury entered which zodiac sign on April 25?

Answer: Option B

Q10. Who plays the role of Shailesh Lodha’s boss in Tarak Mehta Ka Ulta Chashma serial?

Answer: Option B

Divya Bhaskar Quiz Answers: 25 April 2022

Q1. Vadgam MLA Jignesh Mewani was arrested by the police of which state?

Answer: Option D

Q2. How many seats did Congress win in the first Lok Sabha elections in 1951-52?

Answer: Option A

Q3. In which film did Prateek Gandhi last appear?

Answer: Option D

Q4. Where is the saffron mango which is yellow on the outside and orange on the inside and high in sugar?

Answer: Option B

Q5. There was a team named Gujarat Lions in IPL 2016-17, who was its captain?

Answer: Option D

Q6. By what name is the Ekadashi date in the Vad Paksha of Chaitra month known?

Answer: Option A

Q7. Which team lost 9 matches in a row in IPL?

Answer: Option C 

Q8. Which zodiac sign will change on April 27?

Answer: Option C

Q9. Ju Chi village in the southern part of Sri Lanka was inhabited by which country?

Answer: Option B

Q10. Rashmika Manda has not acted in any of the following Bollywood films Doing?

Answer: Option B

Divya Bhaskar Quiz Answers: 24 April 2022

Q1. Which of these political leaders has been attacked in Maharashtra?

Answer: Option B

Q2. PM Modi addresses village panchayat in which district on the occasion of Panchayat Day?

Answer: Option B

Q3. Non-Secretariat Clerk’s examination held in the state has been taken from how many centers in total?

Answer: Option A

Q4. On which road is PM Modi’s residence in Delhi located?

Answer: Option D

Q5. How much premium will have to be paid to avail the benefit of Ayushyaman Bharat Yojana?

Answer: Option A

Q6. Siddharth Malhotra is currently working on which of these projects

Answer: Option A

Q7. Which candidate is running against Emanuel Macron in the French presidential election?

Answer: Option D

Q8. The girl who proposed to Shreyas Iyer in the match against Gujarat What is the name

Answer: Option C

Q9. Who has said that poverty will be eradicated from the country in 28 years?

Answer: Option C

Q10. Swapan Dasgupta is associated with which political party?

Answer: Option B

 

Divya Bhaskar Quiz Answers: 23 April 2022

Q1. Where will Ayurveda Nagar be built in Vallabhipur of Bhavnagar?

Answer: Option B

Q2. What is the name of the son of former Punjab Deputy CM Sukhwinder Singh Randhawa?

Answer: Option D

Q3. Which batsman has scored the most sixes in 20 overs so far in IPL?

Answer: Option A

Q4. In which of these films released in the year 2009 did Shahid Kapoor and Rani Mukherjee appear together?

Answer: Option C

Q5. Which of these grains is mixed in water on the day of Saturn Amas and bathing removes Shanidosh?

Answer: Option B

Q6. Where was the landfill site removed from Vadsar in 2008?

Answer: Option C

Q7. With which Kannada film did MP Navneet Kaur Rana start her film career?

Answer: Option D

Q8. Who is the BJP President of Jamnagar city?

Answer: Option B

Q9. How many wickets has Jaspreet Bumrah taken in his IPL career?

Answer: Option A

Q10. In which department is the left of IAS currently holding the post of Joint Secretary?

Answer: Option D

Divya Bhaskar Quiz Answers: 22 April 2022

Q1. India is the number one investor in Britain.

Answer: Option D

Q2. Mostly from which country the imported sapphires are colored is coming?

Answer: Option B

Q3. The love-jihad controversy erupted after the announcement of which jewelery brand in October last year?

Answer: Option C

Q4. In which year was the Kankaria Zoo located in Ahmedabad built?

Answer: Option D

Q5. Which bowler bowled the last over from Mumbai in the CSK VS MI match played on Thursday?

Answer: Option D

Q6. Which of the following drinks is most often used to get rid of body fat before a workout?

Answer: Option C

Q7. With which film is Babil making his acting debut under the banner of Clean Slate Films?

Answer: Option B

Q8. What is the name of the first Lokpal of India?

Answer: Option A

Q9. If Mercury stays in a zodiac sign for more than 21 days, what is it called in astrological language?

Answer: Option A

Q10. Which turbofan engine has China bought from Russia for its fighter planes?

Answer: Option C