Divya Bhaskar Quiz Answers Today: 11th February 2022

Dainik Bhaskar App Quiz Answers Today Bhasker Knowledge Quiz

Divya Bhaskar Quiz Answers Today 11th February 2022 are updated. Play Divya Bhaskar Gujarati Knowledge App Quiz and win scratch cards every day.

Play the quiz and win total prizes of up to ₹100,000! New Quiz is updated every day, so play quiz daily and win Paytm cash daily.

Dainik Bhaskar app quiz questions are generally based on general knowledge. You will get only 1 minute and 60 seconds to complete the quiz.

Every day new Divya Bhaskar general knowledge quiz comes up on the app at 8 pm in the evening with basic, news based, and very simple questions.

For each question, you will be provided with a hint. You can have a look at all the hints given so that you can correctly attempt all the quiz questions.

Invite your friends to the Divya Bhaskar app and earn free Paytm cash for each successful referral. Download the app, signup, play quiz and earn Paytm cash.

How To Play Divya Bhaskar App Quiz?

1) Download the Dainik Bhaskar app from the link given below.

नीचे दिए गए लिंक से दैनिक भास्कर ऐप डाउनलोड करें।

2) Open the app then Sign-up or login into the app using your mobile number.

ऐप खोलें फिर साइन-अप करें या अपने मोबाइल नंबर का उपयोग करके ऐप में लॉग इन करें ।

3) Click on the profile icon given at the top right corner of the homepage.

होमपेज के ऊपरी दाएं कोने में दिए गए प्रोफाइल आइकन पर क्लिक करें ।

4) You will see the “क्विज खेलें और जीतें” option, Click on it & play the quiz.

आपको “क्विज, जीत और जीतें” विकल्प दिखाई देगा उस पर क्लिक करें ।

5) All correct answers are given below.

सभी सही उत्तर नीचे दिए गए हैं ।

Rules Of Divya Bhaskar Knowledge Quiz

1) You will have 2:30 minutes to complete the quiz.

(क्विज पूरा करने के लिए आपके पास 2:30 मिनट का समय होगा)

2) You can answer each question only once.

(आप हर सवाल का जवाब बस एक ही बार दे सकते हैं)

3) You will get the scratch card only if all your answers are correct.

(आपको स्क्रैच कार्ड तभी मिलेगा जब आपके सभी उत्तर सही होंगे)

Divya Bhaskar App Quiz Today's Answers: Gujarati Quiz

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) વઢવાણના રાઈતા-મરચાં માટે જાણીતા વર્ધમાન ગૃહઉદ્યોગનાં સંચાલકનું નામ શું છે?

Answer: A. પન્નાબેન શુક્લ

Q2) જયા એકાદશી વ્રતમાં ભગવાન વિષ્ણુના કયા સ્વરૂપની પૂજા કરવામાં આવે છે?

Answer: C. ઉપેન્દ્ર

Q3) ઈરફાન પઠાણની પત્ની સફાનો જન્મ ક્યાં થયો છે?

Answer: B. સાઉદી અરબ

Q4) BMWએ M4 કોમ્પિટિશન કૂપ કાર કઈ કિંમતે લોન્ચ કરી છે?

Answer: B. 1.43 કરોડ

Q5) વર્ષ 2014માં રોયલ ચેલેન્જર્સે યુવરાજ સિંહને કેટલામાં ખરીદ્યો હતો?

Answer: A. 14 કરોડ

Q6) તારક મહેતા કા..સિરિયલમાં આવતી ગોકુલધામ સોસાયટીની રેપ્લિકા રેસ્ટોરાં ક્યાં શરૂ થઈ છે?

Answer: D. અમરાવતી

Q7) મહેસૂલમંત્રી રાજેન્દ્ર ત્રિવેદી રિક્ષામાં બેસીને વલસાડની કઈ ઓફિસમાં પહોંચ્યા હતા?

Answer: B. રજિસ્ટ્રાર

Q8) RTI મુજબ કોંગ્રેસ પક્ષે 10 જનપથનું કુલ કેટલું ભાડું ચૂકવ્યું નથી?

Answer: B. 3.78,370

Q9) અભિનેત્રી મૃણાલ ઠાકુર નીચેનામાંથી કઈ ફિલ્મમાં ન હતી?

Answer: A. બેફિક્રે

Q10) શશિ થરૂરે Allodoxaphobia શબ્દનો ઉપયોગ કર્યો હતો, એનો અર્થ શું થાય છે?

Answer: C. વિચારોનો અકલ્પનીય ભય