BitMart TAO Quiz Answers: Learn & Earn | Share 9,500 TAO Tokens

BitMart TAO Quiz Answers

BitMart TAO Quiz Answers: Participate in the BitMart learn to earn TAO quiz, answer all quiz questions correctly and stand a chance to win 9.5 TAO tokens rewards.

To participate in this campaign, you must have an account on BitMart. If you don’t have then create one from the registration or signup link given below using your valid credentials.

 To celebrate the listing of Fusotao Protocol ($TAO) on BitMart, there is a giveaway of 9500 TAO approximately worth $5000 to the lucky participants of the learn and earn quiz.

During the campaign period, users who complete the Learn to Earn TAO Quiz by answering all questions correctly will be eligible to win 9.5 TAPO tokens worth approximately $3.

In this post, you can find the BitMart learn & earn TAO quiz answers. After the event ended, randomly selected 1000 winners who completed the quiz form will win 9.5 TAO tokens each.

How To Participate In The Bitmart TAO Quiz?

1) Tap on the link given below and signup or login to your BitMart account.

2) Submit Bitmart TAO Quiz answers, your email id, and your Twitter account.

3) Follow @BitMartExchange & @FusotaoProtocol on Twitter.

4) Retweet and tag 3 friends.

5) 1000 randomly selected lucky winners will equally share the $5000 TAO prize pool.

6) Each eligible participant will get 9.5 TAO tokens each.

7) Activity period – Valid till 21st August 2022, 10:00 AM (UTC).

BitMart Learn To Earn TAO Quiz Answers

Do your research and recheck the answers before submitting the quiz. These answers are for reference purposes only

Q1) What exactly is Fusotao Protocol?

Answer: Verification protocol for order-book based DEX

Q2) From where Fusotao Protocol were deployed?

Answer: Octopus Network

Q3) What is Fusotao Native token called?

Answer: TAO

Q4) Which option is right about Fusotao Token? 

Answer: All above

Q5) How much total supply of Fusotao Token?

Answer: 100 Million

Q6) What paradigm did Fusotao use?

Answer: Execute off-chain, verify on-chain

Q7) What is Fusotao token use case in general?

Answer: All above

Q8) What is Fusotao Protocol Official Website?

Answer: www.fusotao.org

Q9) What is the name of first DEX backed by Fusotao?

Answer: FXDX

Q10) What is TAO token contract on NEAR blockchain?

Answer: fusotao-token.near