• Post category:Earn Free Crypto
  • Reading time:3 mins read

BitMart Revoland Quiz: Win 10 REVO Worth $12

BitMart Revoland Quiz Answers

BitMart Revoland Quiz Answers – Participate in the BitMart learn and earn Revo quiz, answer all quiz questions correctly and stand a chance to win 10 REVO tokens worth $12.

To participate in this campaign, you must have an account on BitMart. If you don’t have then create one from the registration or signup link given below using your valid credentials.

 To celebrate the listing of Revoland ($REVO) on BitMart, there is a giveaway of 50,000 REVO in REVO online form and trading competition and lucky lottery events.

During the campaign period, users who complete the REVO online form quiz by answering all questions correctly will be eligible to win 10 REVO tokens worth approximately $12.

In this post, you will generally find the BitMart Revoland learn & earn quiz answers. After the event ended, randomly selected 1,500 winners who completed the quiz form will win 10 REVO each.

Participate & Win 10 REVO Tokens

1) Tap on the link given below and signup or login to your BitMart account.

2) Take the quiz here and submit the answers along with your BitMart UID.

3) Randomly selected 1,500 winners who completed the quiz form to win 10 REVO each.

4) Rewards will be distributed within 15 business days after the event concludes.

5) Activity period: from 20th June 2022, 11:00 PM to 5th July 2022, 11:00 PM (EDT).

BitMart Revoland Quiz Answers

Note – Do your research and recheck the answers before submitting the quiz. These answers are for reference purposes only.

Q1) What is Revoland game about?

Answer: Revoland is an e-sport game based on Blockchain technology

Q2) Which company developed this game?

Answer: Chain X Game

Q3) How many free heroes will be in the game?

Answer: 3

Q4) How many types of heroes are there?

Answer: 4

Q5) What is Running Jones mode about?

Answer: 3v3 team play

Q6) To what level can the hero be upgraded?

Answer: 10

Q7) What is the official website of revoland?

Answer: www.Revoland.com

Q8) Is it possible to give a name to the hero?

Answer: Yes, it can be done for free

Q9) How to obtain pets?

Answer: Purchase Mystery Box

Q10) What is the total supply of REVO?

Answer: 120.000.000