• Post category:Earn Free Crypto
  • Reading time:4 mins read

BitMart OOE Quiz Answers: Learn & Earn $2 Worth OOE

BitMart OOE Quiz Answers

BitMart OOE Quiz Answers – Participate in the BitMart learn to earn OOE quiz, answer all quiz questions correctly and stand a chance to win 54 OOE tokens worth approx $2.

To participate in this campaign, you must have an account on BitMart. If you don’t have then create one from the registration or signup link given below using your valid credentials.

 To celebrate the listing of OpenOcean Global ($OOE) on BitMart, there is a giveaway of 27100 approximately worth $1000 to the lucky participant of the learn and earn quiz.

During the campaign period, users who complete the OOE online form quiz by answering all questions correctly will be eligible to win 54 OOE tokens worth approximately $2.

In this post, you can find the BitMart learn & earn OOE quiz answers. After the event ended, randomly selected 500 winners who completed the quiz form will win $2 OOE tokens each.

Participate & Win $2 Worth OOE

1) Tap on the link given below and signup or login to your BitMart account.

2) Take the quiz and submit the answers, BitMart account email, and Twitter account.

3) Follow @BitMartExchange & @OpenOceanGlobal on Twitter, Retweet and tag 3 friends.

4) 500 randomly selected lucky winners will equally share the $10000 OOE prize pool.

5) Each eligible participant will get 54.2 OOE each worth approx. $2.

6) Activity period – Valid till 7th August 2022, 11:59 PM (UTC).

BitMart Learn To Earn OOE Quiz Answers

Do your research and recheck the answers before submitting the quiz. These answers are for reference purposes only

Q1) What is OpenOcean?

Answer: DEX Aggregator

Q2) Which of the following is OpenOcean’s major feature?

Answer: All of above

Q3) How many blockchains OpenOcean have already integrated?

Answer: 16

Q4) What’s the percentage of fee rebates for referrers in the OpenOcean referral program?

Answer: 30%

Q5) What is the total supply of OpenOcean token – $OOE?

Answer: 1,000,000,000

Q6) How does OpenOcean determine users’ swap price?

Answer: Apply intelligent routing algorithm to find best swap return across all supported DEXes

Q7) What trading functionality does OpenOcean offer to better protect your crypto assets position in a volatile market?

Answer: Limit Order

Q8) Which of the following trading tools are available on OpenOcean?

Answer: All of above

Q9) What chains are limit orders currently available on OpenOcean?

Answer:  Ethereum / BSC / Fantom / Avalanche / Polygon

Q10) Which of the following features OpenOcean will support in the future?

Answer: All of above