Binance NFT Quiz Answers: Participate & Win NFTs Mystery Boxes

Binance NFT Quiz Answers

Binance NFT Quiz Answers: Show your NFT knowledge by participating in the NFTs quiz and stand a chance to win mystery boxes of NFTs. You know NFTs, you win NFTs.

To participate, you must have your account Binance. If you don’t have one then create your Binance account from the below given registration link and complete KYC verification.

This promo is open to all new and existing Binance users. But only those users will be eligible for this promotion who have completed the identity verification (KYC) process of Binance.

Only the users’ Binance User ID who correctly completed the quiz will be considered for the raffle. Winners will be determined using a reliable lottery app to pick the winners.

NFT rewards will be distributed within 2 weeks after the raffle process has been completed. Promotion Period: April 7, 2022 0:00 AM WAT to April 10, 2022 11:59 PM WAT.

Participate In Binance NFT Quiz & Win NFTs

1) Tap on the link given below and create your account on Binance.

2) Register on Binance with your valid mobile number or email id.

3) Go to account settings and complete your KYC (mandatory to get rewards). 

4) Visit the link given below to take the Binance NFT quiz form.

5) Enter your Binance UID & answer correctly to the quiz to receive a ticket to the Raffle.

6) Winners will be determined using a reliable lottery app to pick the winners.

7) NFT rewards will be distributed within 2 weeks after the raffle process has been completed.

Binance NFT Quiz Answers

Do your research & recheck the answers before submitting it, these answers are just for reference purpose only.

Q1) What are Music NFTs?

Answer: A certificate of ownership of unique audio or a musical piece that can be bought or sold.

Q2) What are the benefits of Music NFTs?

Answer: Music NFTs give artists complete ownership of their creations and allow musicians to generate additional revenue streams from their music.

Q3) How are NFT Avatars created?

Answer: Each NFT Avatar is individually unique and generated by an algorithm with different traits in clothing, accessories, hairstyles, facial expressions, and more.

Q4) Why are NFT Avatars popular?

Answer: They are popular because they hold intrinsic value as a form of digital identity, investment, and provider of community perks

Q5) What’s The Connection Between The Metaverse And NFT Avatars? 

Answer: In the metaverse, there will be shared virtual worlds across different industries in which people can interact as 2D or 3D avatars.

Q6) What is the utility of AR and VR NFTs?

Answer: Bridge the gap between the traditional creator economy and Web 3.0 in the realm of art, gaming, and e-commerce

Q7) What are NFT Photos?

Answer: A picture that a photographer uploads to the blockchain

Q8) What are the benefits of NFT Photography?

Answer: NFT photography protects copyright, provides royalty incentives from someone reselling their work on the secondary market, and reduces costs by removing the middlemen.

Q9) What type of NFTs can I find in Binance NFT’s Mystery Boxes?

Answer: Binance NFT Mystery Boxes can range from artworks, virtual lands to collectibles, and many more!

Q10) What are some risks associated with the different types of NFT projects?

Answer: Risks include fake marketplaces, fake giveaways, counterfeit NFTs, and pump and dump schemes

Terms & Conditions

1. All participants need to fill this form to be enter the campaign.

2. This promotion is eligible only for users that are verified through the Identity Verification (KYC) process of Binance.

3. Winners will be determined using a reliable lottery app to pick the winners.

4. Only the users’ Binance User ID who correctly completed the quiz will be considered for the raffle.

5. Sub-accounts will not be counted as individual accounts.

6. Rewards distribution: NFT rewards will be distributed within 2 weeks after the raffle process has been completed.

7. Binance reserves the right to disqualify trades that are deemed to be wash trades, illegal bulk account registrations, self-dealing, or display attributes of market manipulation, etc.

8. Binance reserves the right to cancel or amend any Activity or Activity Rules at our sole discretion.

DISCLAIMER: Cryptocurrency trading is subject to high market risk. Please make your trades cautiously. You are advised that PaisawasoolDeal is not responsible for your trading losses. The content expressed here is just for education purposes only.