Binance NFT Learn and Earn Quiz: Learn GameFi & play2earn

GameFi & play2earn Quiz

Binance NFT Learn and Earn Quiz Answers Gamefi

Binance NFT Learn and Earn Quiz: Learn GameFi & play2earn. Learn About GameFi and Share $12,500 in Prizes.

Webinar: The 2021 Guide to GameFi and Play2earn. Opening by CZ, 21th September 2-3 pm (UTC)

It has announced the Binance NFT Learn & Earn campaign in which you’ll learn and answer questions about Mobox, My Neighbor Alice and The Sandbox.

The GameFi & play2earn quiz will go live during the first session of the NFT Tuesday II Webinar (The 2021 Guide to GameFi and Play2earn, Opening by CZ) on 2021-09-21 at 02:00 – 03:00 PM (UTC).

You have to complete the quiz and submit your answers by 2021-09-22 at 03:00 PM (UTC). 

At the end of the campaign, the top 100 users will be selected, ranked by their scores in the quiz and each will receive $125 in tokens.

Note that prizes are only available for Binance users who have completed KYC verification.

For more information visit Binance’s official website.

How to participate in Binance NFT Learn and Earn campaign? 

1) First of all login or SignUp on Binance, click on the link given below.

2) Register for the webinar ” The 2021 Guide to GameFi and Play2earn ” Link is given below.

3) Complete the quiz that goes live during the first session of NFT Tuesday II Webinar. 

1.What is GameFi?

Answer:Gaming Finance

2.Which artist made a collection of NFTs to celebrate the 4th anniversary of Binance? 

Answer:Richard Orlinski

3.Which world-famous museum has put digital works reproducing masterpieces up for sale? 

Answer:State Hermitage Museum in St. Petersburg

4.Which of these Binance Smart Chain projects have made NFTs on Binance NFTs?

Answer:BunnyPark,Axie Infinity

5.What is MOBOX ?

Answer:MOBOX is an innovative Gaming Platform that combines the best of DeFi Yield Farming and GameFi NFTs (MOMOs) to create a truly free to play and play to earn ecosystem.

6.What is GameFi on MOBOX?

Answer:Combining decentralized finance with gaming NFTS

7.What is NFT interoperability?

Answer:NFTs can be used across multiple platforms and games

Answer:They are NFT’s on the MOBOX platform

9.What is MOBOX NFT Creator? 

Answer:The NFT creator is a platform for artists and designers to create their own unique MOMO NFTs

10.What is My Neighbor Alice?

Answer:My Neighbor Alice is a free to play – pay to play to earn multiplayer builder game, introducing blockchain and DeFi to millions of players. In My Neighbor Alice anyone can buy, own or rent virtual islands, collect and build exciting items and meet new friends.

11.How can users earn revenue in My Neighbor Alice?

Answer:All of the above

12.With My Neighbour Alice collaterized NFTs users will in the future be able to? 

Answer:All of the above

13.What’s the price of a plot of land in Alice upcoming land sale?

Answer:50 ALICE

14.What is Alice´s Mysterious Seed?

Answer:A mobile companion game where users can buy seeds and nurture them into fruits (NFTs) that will be used in My Neighbor Alice

15.What is The Sandbox?

Answer:A decentralized gaming virtual world based on NFTs

16.How can someone earn revenue in The Sandbox?

Answer:All of the above

17.What makes The Sandbox an open NFT Metaverse?

Answer:All of the above

18.How many IP and Brands has The Sandbox partnered with?

Answer:165 IPs and Brands

19.How accessible is game making accessible to everyone in The Sandbox?

Answer:Anyone can make games without any coding experience

20.What feature would you like to see on Binance NFT marketplace ?

Answer: virtual reality