Binance Learn & Earn Quiz Answers: XTZ, IMX, MULTI

Binance New Learn & Earn Quiz Answers

Binance Learn & Earn Quiz Answers: Binance Academy’s all new learn & earn quizzes will go live on 6th May 2022 where you can earn up to $10 worth cryptos.

It will soon launch the third round of Binance Learn & Earn program, where users can gain knowledge on blockchain and earn crypto by completing courses and quizzes.

There will be many learn & earn quizzes like Tezos, Immutable X, Multichain, Harmony, Qutm, Woo network, Terra, Polkastarter, Ankr from which you can earn a good amount of free crypto coins.

First & second round of the Binance learn & earn program received an overwhelmingly positive response. So they had launch third round to provide a fair and equal opportunity for users.

All KYC verified users can begin to read the articles, watch the video anytime from now, and complete quizzes on 6th May 2022 while token supplies last!

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of XTZ, IMT, MULTI, etc. depending on the course or quiz they complete.

All Binance learn & earn quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account, complete KYC verification and be ready for the quiz.

How To Participate In Binance Learn & Earn Quiz?

1) Tap on the link given below and create your account on Binance.

2) Tap on login/register and register on Binance with your valid mobile/email id.

3) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

4) On the Binance app dashboard you will get ‘learn & earn free crypto’ banner.

Binance Learn & Earn Quiz Answers Today

5) All new Binance learn & earn quizzes will go live on 6th May 2022, 8:00 AM (UTC).

6) All KYC-verified users can begin to read the articles, watch the videos anytime from now.

7)  Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of BUSD, SHIB, XTZ, MULTI, and IMX, depending on the course or quiz they complete.

NoteMust have Binance KYC verified account to claim rewards

Note: Questions may randomly asked so attempt carefully

Binance Tezos (XTZ) Quiz Answers

Q1) What is Tezos’ native coin?

Answer: tez (xtz)

Q2) How does Tezos increase security in the network?

Answer: By being deeply decentralized

Q3) What are some of the types of decentralized applications built on the Tezos blockchain?

Answer: All are correct

Q4) What are some use cases of Tezos’ native coin?

Answer: Voting rights & Becoming a validator

Q5) Who can participate in securing the network?

Answer: Users who delegate their Tez (XTZ) tokens to bakers & Validators called bakers 

Q6) What is the consensus mechanism model used by Tezos called?

Answer: Liquid Proof of Stake

Q7) What Is Tezos (XTZ)?

Answer: Tezos’ unique self-amending protocol prevents hard forks & Tezos’ code is open-source code 

Binance Immutable X (IMX) Quiz Answers

Q1) Which blockchain is the Immutable X ecosystem built for?

Answer: Ethereum

Q2) Users can trade NFTs on any of the marketplaces built on Immutable X.

Answer: TRUE

Q3) What can token holders do with the IMX token?

Answer: Pay for fees on Immutable X, Vote for governance proposals, Stake to earn IMX rewards 

Q4) Who can build on IMX?

Answer: All are correct

Q5) What can users do with the Immutable X APIs and SDKs?

Answer: All are correct

Q6) Which scaling technology does Immutable X use?

Answer: ZK-Rollups

Q7) Which statement best describes Immutable X?

Answer: A layer 2 scaling solution for NFTs on Ethereum.

Q8) Which Immutable X feature can enhance the liquidity of NFT assets?

Answer: The Immutable X global order book

Q9) What is Immutable X trying to achieve?

Answer: All are correct

Q10) Which ZK proof does Immutable X use?

Answer: STARK proof

Binance Multichain (MULTI) Quiz Answers

Q1) What are the use cases of MULTI?

Answer: Governance and staking

Q2) How many tokens are currently supported by Multichain?

Answer: 1000+

Q3) What is the total supply of Multichain’s native token?

Answer: 100 M

Q4) What are the solutions that Multichain offers for seamless transfer of assets?

Answer: Cross-Chain Bridges, Routers, and anyCall

Q5) What is the native coin of Multichain?

Answer: MULTI

Q6) How is consensus reached in Multichain?

Answer: Independent nodes that own part of a private key collectively sign transactions.

Q7) Interoperability is the concept of independent blockchains being able to interact with each other.

Answer: true

Q8) What benefits do users sending assets from one network to another enjoy?

Answer: All are correct

Q9) What’s the difference between Multichain’s bridges and routers?

Answer: Bridges enable interoperability between two chains while routers enable interoperability between any chain.

Terms and Conditions

Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis. Users can only claim the reward for each course once after completing the quiz.

Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz. Users may check their rewards via Account > Reward Center.

Binance reserves the right to disqualify trades that are deemed to be wash trading or illegally bulk registered accounts, self-dealing or display attributes of market manipulation.

Binance reserves the right to terminate the activity at any time without prior notice.

Binance accounts can only be used by the account registrants. Binance reserves the right to suspend, freeze or cancel the use of Binance accounts by persons other than account registrants.

Binance reserves the right of final interpretation of the activity. Binance reserves the right to change or modify these terms at its discretion at any time.

Where any discrepancy arises between the translated versions and the original English version, the English version shall prevail.