Binance LPT Quiz Answers: Learn & Earn $LPT

Binance Livepeer Quiz Answers

Binance LPT Quiz Answers: Take the new Binance learn & earn LPT quiz which will go live on 7th September 2022, 09:00 AM UTC, and earn assured $LPT tokens.

Earn up to $7 by taking all the Binance new learn & earn quizzes like Bittorrent, Livepeer, Mantra, XRP Ledger, Lisk, Band Protocol, PAX Gold, Kyber Network, Frontier, Thorchain, etc.

All Binance KYC-verified users can begin to read the articles, watch the videos anytime from now, and complete quizzes from 7th September, 09:00 AM (UTC) while token supplies last!

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of $BTTC, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete, first come first served.

Binance learn and earn LPT quiz answers will be updated here once the quiz goes live. Create your Binance account if you don’t have one, do KYC verification, and be ready for the quiz.

Binance Learn & Earn LPT Quiz

Quiz NameBinance Learn & Earn LPT Quiz
Quiz Date & Time7th September 2022, 09:00 AM (UTC)
Quiz is AboutLPT Token
Quiz TypeLearn & Earn
RewardsAssured $LPT Token
Winners SelectionFirst Come, First Served!
Binance Quiz LinkVisit Here

How To Take Binance Learn & Earn LPT Quiz?

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account.

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Go to Binance Learn & Earn Quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

4) Binance Learn & Earn LPT Quiz will go live on 7th Septeber 2022, 09:00 AM (UTC).

5) Take the quiz once it goes live and earn assured $LPT token rewards.

Binance Learn & Earn LPT Quiz Answers

Do your research and recheck the answers before submitting it. These answers are for reference purposes only

Q1) What is the native token of Livepeer?

Answer: LPT

Q2) Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?

Answer: Delegators

Q3) Livepeer is built on which blockchain?

Answer: Ethereum

Q4) What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network?

Answer: All are correct

Q5) Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false?

Answer: True

Q6) Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network?

Answer: The Livepeer Explorer

Q7) Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false?

Answer: True

Q8) Livepeer is used primarily to process what type of content?

Answer: Video content

Q9) Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of?

Answer: ETH

Q10) When was Livepeer’s mainnet launch?

Answer: 2018