Binance Learn & Earn Quiz Answers: KNC & FRONT | Earn Upto $10

Binance Learn & Earn Quiz Answers

Binance Learn & Earn Quiz Answers – Participate in the Binance learn & earn quiz campaign and earn assured crypto rewards of up to $10 for free on 23rd June 2022.

There will be many learn & earn quizzes like Kyber Network, Frontier, Thorchain, Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, Tezos, Immutable X, Multichain, Harmony, Qutm, Woo network, etc.

All Binance KYC-verified users can begin to read the articles, watch the videos anytime from now, and complete quizzes from 2022-06-23 07:00 AM (UTC) while token supplies last!

Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of KNCFRONT, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete, first come first served.

All Binance learn & earn quiz answers will be updated here once the quiz goes live on 23rd June 2022 at 07:00 AM (UTC). Just be ready with a KYC-verified Binance account.

Participate & Earn Assured Upto $10 Worth Crypto

1) Tap on the link given below and signup or login to your Binance account.

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Visit the learn & earn quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

Binance Learn & Earn Quiz Answers

4) All Binance learn & earn quizzes will go live on 23rd June 2022, 07:00 AM (UTC).

5) Take the quiz once it goes live and earn assured crypto rewards of up to $10.

6) Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis.

7) Eligible users will receive KNC, FRONT, or others depending on the quiz they complete.

Do your research & recheck the answers before submitting, these are just for reference purposes only.

Binance Kyber Network Quiz Answers

Q1) What is KyberSwap?

Answer: All are correct

Q2) What is KyberDAO?

Answer: Kyber Network’s community governance platform

Q3) Users can use KyberSwap’s Discover feature to discover potentially trending tokens

Answer: True

Q4) The Amplification (AMP) factor is used to____

Answer: Mimic higher levels of liquidity

Q5) Which blockchain is KyberSwap based on?

Answer: Ethereum

Q6) Users can earn KNC by

Answer: All are correct

Q7) KyberSwap uses ___ a Market Maker protocol?

Answer: Dynamic

Q8) What is Kyber Network’s native token?

Answer: KNC

Binance Frontier Quiz Answers

Q1) How does Frontier ensure the safety of its users?

Answer: Frontier performs rigorous due diligence on all natively integrated projects, requiring them to show security proof via audit reports

Q2) What is the role of FRONT in the Frontier ecosystem?

Answer: FRONT is the utility token of the Frontier ecosystem. It has a total supply of 100M and is mainly used to reward users for exploring DeFi and using the Frontier wallet

Q3) What is the difference between native wallet integration by Frontier and nonnative wallet integration?

Answer: Native wallet integrations are implemented directly inside a wallet, while non-native rely on third-party applications and dapp browsers

Q4) Which popular NFT marketplaces does Frontier support?

Answer: All are correct

Q5) How many cryptocurrencies can you swap using Frontier?

Answer: 4000+

Q6) Which non-EVM blockchains does Frontier currently support?

Answer: Solana, Tezos, Algorand, Zilliqa, Bluzelle, Elrond, BNB Beacon Chain

Q7) What is native staking in Frontier?

Answer: Native staking is the staking of assets with validators to secure a blockchain, performed natively within the Frontier wallet application

Q8) On which devices is Frontier supported?

Answer: iOS & Android

Q9) What is the benefit of Frontier’s Smart DeFi Notifications?

Answer: Smart DeFi Notifications keep users up-to-date on their DeFi, NFT, and GameFi positions across all networks

Terms & Conditions

Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis. 

Users can only claim the reward for each course after completing the respective quiz.

There will be caps imposed on the number of rewards available to eligible users per country.

Eligible users may complete multiple quizzes to claim multiple rewards.

Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz.

Users may check their rewards via account > reward center.