Binance GMT Token Quiz Answers: Learn & Trade Campaign

Binance GMT Token Quiz Answers

Binance STEPN (GMT) Token Quiz Answers: New Binance GoMining tokens learn & earn quiz is live. Learn about GMT tokens and share a prize pool of $75000 in GMT tokens.

To participate, you must have your account Binance. If you don’t have one then create your Binance account from the below given registration link.

Binance learn & earn GMT token campaign includes 2 promotional activities: Learn earn contest and the other one is sharing promotional poster activity which includes trading.

In this post, you will generally find Binance GoMining tokens quiz answers which is the part of the 1st promotional activities of this learn and earn campaign.

To be eligible you need to complete a net deposit of at least 500 GMT or trade of at least 1000 GMT across the eligible GMT spot trading pairs including buys & sells.

All users who complete all tasks during the promotion period will be qualified for equally sharing the prize pool of $75000 in GMT tokens vouchers.

Rewards will be distributed based on the total number of correctly answered questions as a proportion of all correctly answered questions by all qualified users.

Binance GMT Tokens quiz answers are given below, scroll the page to get the answers. Activity period: 2022-03-09 12:00 PM to 2022-03-16 11:59 PM (UTC).

Participate & Win GMT Tokens

1) Tap on the link given below, create account on Binance and complete your KYC.

2) Register or the Binance GMT tokens learn & earn campaign.

3) Complete a net deposit of at least 500 GMT or trade of at least 1000 GMT.

4) Eligible GMT spot trading pairs: GMT/USDTGMT/BTCGMTBNBGMT/BUSD.

5) Take the GMT token quiz. Quiz answers are given below.

6) For more information about learn & earn campaign, must visit Binance’s official website.

Binance Learn & Earn GMT Quiz Answers

Do your research & recheck the answers before submitting the quiz. These answers are just for reference purpose only

Q1) Which one cannot be traded in the STEPN NFT marketplace?

Answer: Achievement

Q2) Which one is not a sneaker quality type? 

Answer: Masterwork

Q3) What is the optimal speed of a rare walker?

Answer: 1-6 Km/hr

Q4) How many attribute points does an Epic Sneaker get when leveling up? 

Answer: 10

Q5) At which level does the Sneaker unlock minting feature? 

Answer: 5

Q6) How can a player get a higher Energy Level?

Answer: Own more Sneakers

Q7) Which one is STEPN’s governance token?

Answer: GMT

Q8) How to level up STEPN NFT Sneakers? 

Answer: Burn GST/GMT

Other Learn & Earn Quiz

DISCLAIMER: This is not legal or investment advice nor should you treat it as a substitute for a financial advisor. The content expressed here are purely based on personal experience and is meant for education purpose only.

Financial investments are subject to risk please do your own due diligence before investing. We are not a financial advisor, so neither we nor our website is in no way responsible for your actions profits or losses.