Binance FC Porto Quiz Answers: Learn & Earn Campaign

Binance FC Porto Quiz Answers

Binance FC Porto Quiz Answers: (BSC) Binance Learn and Earn campaign. Play quiz and earn $10 worth of Porto tokens.

It has introduced the latest edition of the Binance Learn & Earn series with PORTO, the official Binance Fan Token of FC Porto, a famed Portuguese football club.

They are giving away $5,000 worth of PORTO tokens. Be among the top 500 winners and collect $10 in Porto.

Learn about Porto from the Binance Fan Token platform, along with #BinanceLearnAndEarn articles and videos tweeted on a daily basis.

The top 500 winners ranked by their scores in the quiz will each be rewarded with $10 worth of Porto Fan Tokens.

The Activity Period is 17th November 2021 00:00 AM (UTC) to 24th November 2021 11:59 PM (UTC).

How to participate in Binance Learn & Earn campaign? 

1) Click on the link given below to Signup on Binance and complete your KYC.

2) Search for the #BinanceLearnAndEarn hashtag and follow Binance on Twitter. Also, follow FC Porto on Twitter.

3) Learn about $Porto from the Binance Fan Token platform, along with articles and videos tweeted which are posted daily.

4) Take the quiz that will be posted on 24th November 2021 on the Binance Twitter account.

5) Binance Porto Fan Token Quiz answers are given below, scroll down to see the answers.

Binance Learn and Earn FC Porto Quiz Answers

Part1: FC Porto General Questions

Q1) Which year was Porto founded?

Answer: 1893

Q2) Which FC Porto’s striker is the all-time club goalscorer in all competitions (352), having also scored the most league goals (288)?

Answer: Radamel Falcao

Q3) In international competitions, FC Porto is the most decorated Portuguese team. How many international titles did they win?

Answer: 7

Q4) Which coach has coached FC Porto the most times (321 games)?

Answer: José Maria Pedroto

Q5) What’s FC Porto’s current home kit player colors?

Answer: Blue and white

Q6) Which cryptocurrency exchange is FC Porto’s official partner?

Answer: Binance

Q7) Which FC Porto player has worn the FC Porto jersey the most times (587)?

Answer: João Pinto

Q8) Who is the current captain for FC Porto?

Answer: Pepe

Q9) How many Portuguese Supercups has FC Porto won?

Answer: 22

Q10) Which is FC Porto’s current home stadium?

Answer: Estádio do Dragão (Dragon Stadium)

Part 2: PORTO Fan Token Questions

Q1) What type of sports Fan Tokens are currently on the Binance Fan Token platform?

Answer: Football

Q2) Which of the following is not a Fan Token NFT classification?

Answer: Extremely Rare (ER)

Q3) Which stadium was featured in the FC Porto Binance Fan Token video?

Answer: Estádio do Dragão (Dragon Stadium)

Q4) What will PORTO holders first fan engagement poll be on?

Answer: Choose the song that will be played during FC Porto’s team warm up during the match against Atlético de Madrid

Q5) Which of the following is NOT true? 

Answer: PORTO Fan Token holders with 1,000 PORTO currently will be able to meet their favorite teams in person

Q6) What kind of token is PORTO?

Answer: BEP-20 utility token

Q7) What is the maximum supply of PORTO?

Answer: 40,000,000

Q8) When was the PORTO Fan Token listed on Binance Fan Token Platform?

Answer: 5 November 2021

Q9) What do you need to hold in order to participate in the PORTO Fan Token Launchpad? 

Answer: BNB

Q10) Which of the following ways can fans get PORTO Fan Tokens?

Answer: All of the above

Other Learn & Earn Crypto Quiz Answers: